- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
York
tag
Szia
Nalam zart hazban fentebb olvashatod az ertekeket. A tap 250W van benne gyari es van mellette egy ti gef2 es hdd rack dvd ugyhogy normalis konfig es nem vettem eszre hogy 100000W tap kellene bele. Sot a tap mizeriat is kicsit furan nezem mert soha nem voltak ilyen gondjaim mikor 200 W tap volt 650@800 duronomhoz akkor is ment mindig mindenem:). -
York
tag
Sziasztok
P4-es hazam van hattul a proci mellett egy venti ami kifele fujja a levegot, egy coolink 122-es huto borda zart haz 1600+ xp drv4-es lap es max terheles mellett max 55 fok de terheles alatt ugy 50 fok az atlag ha nem terhelem 34-39 de akkor fut cpuidle is jah oprendszer win2k es win me az ertekek ugyanazok es mmb-t hasznalok hofokmeresre. -
York
tag
Sziasztok
En is irtam valamelyik topicban hogy ja a cuc, nekem egy bajom van vele, hogy nem igazan igazodok ki szenzorain azaz, az elso gondolom en a proci hofokat nezi es ok. a 2. es 3. meg -55 fokot mutat ez azert erdekes, igaz a kulso kabelt em logattam ra mert nem tudom mit akarok meg merni vele vga kardnak alapbol van szenzora.
En ugy okoskodtam mint elozo lapjaimnal megszoktam 1. proci 2. memo vagy hasonlo 3. nem volt:)
Nah es soltekben ez nem igy van vagy csak en benaztam el vmit? -
York
tag
Sziasztok
Ez a lapka tudja usb 2.0-at???
Es melyiket vegyem ezt a solteket vagy
msi k7t266pro2 tipusut e 2 kozul nem tudok
valsztani 3 alternativa nem kell, en is tudnek
de tobbit kizartam, csak ez a 2 maradt.
Koszi valaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged