Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
phare
aktív tag
Szerintem kurvajó játék, az külön nyeremény hogy mivel nem kér sorozatszámot (sőt egyáltalán semmilyen védelem nincs benne, így crackelni sem kell), lehet multizni a letöltött játékokkal is. Nagyon jó a single és a multiplayer, a grafikára sem lehet panasz. Én elégedett vagyok vele.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Amugy jonak tünik nem mintha pszihopata lennék.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
Köszönjük szépen a magam és a közösség nevében.
-
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
Úgy látom ez a játék csak a trancsírzáról szól meg az agressziórol. Azt hiszem estére megszerzem
, kiélem magam, aztán mehet a kukába.
-
athomi
veterán
Na ennyire gagyi a játék vagy mi? Legalább darabolni jól lehet vele?
-
Sirandrish
legenda
Nah Mozso kérésére csináltam néhány videot a 3. részről
először is..a Grafikai beállitások tárházát fedezhetjük fel
aztán Gameplay part 1
és Gameplay part 2és ha valakinek még nem derült volna ki akkor ime...igenis durva game
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Svájcinéger #36 üzenetére
39 dollár a kezdőára, szóval talán 7900 körül, vagy olcsóbb.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
Jolvan ha nem nagy fáradtság.
-
Svájcinéger
őstag
SOF 3 ???!!!! YES ! Imádtam a 2-őt ! Annyira élveztem miután már lekaszaboltam az ellent, a fekvő testről sörétessel leamputálni az összes végtagját ! Most nekem nehogy azzal jöjjetek, hogy aggresszív vagyok !
Az, meg hogy mennyire szép rohadtul nem érdekel. Én hentelés párti vagyok. Azért is imádtam a COD2 multiban a gob_aim, subzero és ronin pályákat. Kicsi pályák, sok ember, nagy gyilok !
Árat tud valaki, hogy mennyi lesz ?
-
Fáraó
őstag
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Mármint kint van vmi demo, amit kipróbáltál?
Nekem az sem világos, hogy tudnak játszani a Gears of War-ral, ha még ki sem jött PC-re, vagy ott a topikban Xbox360-al nyomják? Esetleg virágboltival mint a Crysis-t?Nem vagyok képben a warezolással és nem is érdekel.
-
Mozso26
senior tag
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Bocsi én is nyitottam neki egy topikot.
De amugy milyen jatek mert a hsz-ek elég vegyesek.És a képek alapján nekem jonak tünik, habár többen is irták h nem szép.
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam...pont a véééér miatt
az 1-et 2-t végigtoltam..elég annyi hogy ezt 10 perc után leb*sztam? -
-
Tibinator
csendes tag
Sziasztok!Segítenétek a SOF első részében egy pályán nem took továbbjutni.Szentem ne naon kérdezzétek h melyik pályán vagyok, mert nem tudom.Annyit took h New Yorkban van.De nem az első pálya.
Segítsetek!!!!
-
-
athomi
veterán
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Nekem a videók olyanok, mintha csak erre a testrészleszakadós dologra próbálnák helyezni a hangsúlyt. Monjuk legalább felkeltették az érdeklődésem vmivel.
Ha megnézed van olyan, hogy a csávót combon lövi két golyóval és a comja tőből kiszakad. Ezért mondtam, hogy sztem túlzás és hogy a játék erre feketi a hangsúlyt... -
-
-
-
athomi
veterán
Juj ebben aztán van vér rendesen. Monjuk elég túlzás, hogy a gépfegyvertől a csávónak leesik tőből a karja meg szétlövöd a testét, meg a fejét, de még mindig felül.
Aki szeretné kiélni ferde hajlamait annak ez a játék való. -
Balancee
aktív tag
Csaotok! elöszedtem a sof2-öt. rég játszottam vele. Megnéztem mit tud a grafika maxon. Hát azért a fraps szerint 100 fps. Kicsit keveslem. Meg valamiért nem tudom le Magyarositani.
-
Fáraó
őstag
Utólag visszagondolva a videóra talán túl könnyen "estek" le a testrőszek, meg egy kicsit véres volt... Egyébként grafikailag szép volt.
-
Balancee
aktív tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
CSao! Tört szerveren multyzol? A soft2-höz az 1.03-as patch a legfrisebb?
-
Szerintem is mindenképpen ki kell próbálni.
Aztán vagy fönt hagyja az ember, vagy berakja az ez is megvan mappába.Kiváncsi vagyok a multira, mert én bizony még mindíg a sof2, col1 térképén aprítom a népet esténként ctf-ben.
-
nintendo
tag
A videókat és a képeket elnézve inkább a deltaforce 4 - re hasonlít mint a sof 3 - ra.Na mind 1 azért egy letöltést szerintem megér majd a stuff.Persze nem akarom előre temetni a gámát,de az első részt biztos,hogy nem fogja pótolni.Meg MR.Mullins bácsit is belerakhatták volna a folytatásba,nagy kedvencem volt a tag.Azért én is várom a stuffot legalább belerakom a gyűjteményembe.Jó éjszakát emberek.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Én a sof2-vel játszottam mikor megjelent. Igaz fiatal voltam akkor, de az akkori duron 750Mhz-s gépemen amiben azthiszem egy 16 megás videokari volt ennek a játéknak volt a legezsebb a grafikálya és persze játszani is tudtam vele. Szoval én várom.
-
Fáraó
őstag
Csak azt felejtettem el leírni -a sok OFF miatt
-, hogy elég szépek a képek, ígéretesnek néz ki. A sztori egy kicsit legyen jobb, az a múltkori olyan alsó B kategóriás volt. Nekem.
-
Fáraó
őstag
Csak a második résszel játszottam. Annak az utolsó pályáján annyira elfáradtam/beleuntam, hogy uninstall lett a vége a mentéseket meg eltettem. Eltelt kb. 2 év, megtaláltam a mentést, kedvet kaptam hozzá és a hátralévő 10 perc során (vmi heli kellett leszedni) kijátszottam.
Nem volt rossz, olyan 4 körüli eredményt ért el nálam az 5-ös skálán. -
nintendo
tag
Nekem az a véleményem,hogy ez egy nagyon gyenge stuff lesz.Legalább is ami az előzetes trailereket illeti.Majd meglátjuk.Az első két rész jó volt.
-
Dr.Én
veterán
Ez jó hír
nagyon jó játék, a 2. rész nagyon tetszett.A képek alapján a 3. részben sem fogunk csalodni
Kegyetlen jók a videok -
Thomas1
addikt
Az első 2 rész nekem is tetszett, majd meglátjuk mit hoznak ki ebből. A grafika nekem tetszik, legalább reméljük nem kell hozzá 8800GTX, hogy normálisan menjen.
-
elit_hun
őstag
nagyon durva
A vidik alapján az emberek részletesen ki vannak dolgozva, már alig várom hogy god mode-val hentelhessek
-
-
t1
veterán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
jó lesz
mikor jelenik meg? -
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a SoF hamarosan megjelenő harmadik részéről?
Úgyhírlik olcsó "tescos" játék lesz, de aki szerette a leszakadt testrészeket, és a fröcsögő vért
az szerintem próbálja ki.
A honlapunk kezdőlapján van 3 kis [gameplay videó] nézzétek meg ha van kedvetek, és írjatok ide véleményt. Én úgy látom nem annyira jó ez a grafika. De hátha az "extrém gore élmény"
kárpótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest