- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Plasticbomb #388 üzenetére
Ahogy írtam kettő ilyen is van és mindkettőbe bedugva próbáltam.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS AM4 ROG Strix B350-F Gaming alaplapom. Az első használat óta tapasztalok olyan problémát, hogy a számítógép bekapcsolása után 1 hosszú és 4 rövid sípolást ad, majd a bios által kiírt infók alatt kiírja, hogy: CPU Fan Error! Press F1 to Run SETUP
Belépek a biosba, kilépek mentés nélkül és betölt a windows. Eredetileg a 0902-es bios volt fent, azt lecseréltem a legújabbra: 3203, de ezzel is ugyanez a helyzet.
A proci hűtő természetesen működik, kipróbáltam mindkét alaplapi táphelyre bedugva, mindkettőnél ez a helyzet. Nem hiszem, hogy számít (mert csak tápcsatija van), de Cooler Master Hyper T4 CPU Cooler (RR-T4-18PK-R1) hűtőt használok.
Valaki találkozott már ilyennel? Talált rá valami megoldást?
Vagy szerintetek csak majd egy még frissebb bios frissítés fogja megoldani a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged