- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Plasticbomb #388 üzenetére
Ahogy írtam kettő ilyen is van és mindkettőbe bedugva próbáltam.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS AM4 ROG Strix B350-F Gaming alaplapom. Az első használat óta tapasztalok olyan problémát, hogy a számítógép bekapcsolása után 1 hosszú és 4 rövid sípolást ad, majd a bios által kiírt infók alatt kiírja, hogy: CPU Fan Error! Press F1 to Run SETUP
Belépek a biosba, kilépek mentés nélkül és betölt a windows. Eredetileg a 0902-es bios volt fent, azt lecseréltem a legújabbra: 3203, de ezzel is ugyanez a helyzet.
A proci hűtő természetesen működik, kipróbáltam mindkét alaplapi táphelyre bedugva, mindkettőnél ez a helyzet. Nem hiszem, hogy számít (mert csak tápcsatija van), de Cooler Master Hyper T4 CPU Cooler (RR-T4-18PK-R1) hűtőt használok.
Valaki találkozott már ilyennel? Talált rá valami megoldást?
Vagy szerintetek csak majd egy még frissebb bios frissítés fogja megoldani a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged