Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom ezt a fektetős dolgot. Amúgy tegnap megint elindult, bootolt szépen a windows, majd kb. 2 perc után kékhalál.
Annyit vettem még észre, hogy ha elindulós kedvében van, akkor az egér/bill felvillan. Ha nincs elindulós kedvében, akkor viszont csak az alapgépben lévő ilyen-olyan ledek világítanak, és a ház/vga ventik pörögnek.
Az a vicc, hogy a VGA-nak szerintem semmi baja, egy Aliara nevű fórumtárstól vettem, az ország egyik legjobb szervizesével javíttatja a kártyáit, ez is egy ilyen kártya volt.
A saját RTX-es gépembe nagyon nem akarom átrakni az RX kártyát, mert nehezen sikerült betonstabilra belőni, ha lehet soha nem bolygatnám már meg azt a konfigot.
A hétvégén szétszedem a gépet, átmosok mindent IPA-val, aztán meglátjuk mi lesz. Amúgy bármilyen egyéb tanácsot elfogadok!
Nagyon köszi! -
pacni120
tag
Sziasztok!
Egy tök jó kis "budget" játszós gépet raktam össze a feleségemnek még anno, új és használt alkatrészekből, kb. 1 évvel ezelőtt, ami eddig hibátlanul működött.A főbb alkatrészek:
Asus B450m-k alaplap (új)
ryzen 5 1600 (szinte új)
rog strix rx 570 (ultrabányász, szuper sufni-tuning random ventikkel stb)
16gb RAM Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz (használt).
FPS táp (új)Látszólag minden normálisan üzemel, 8 pines tápcsatinál és az asus logó világít. Hosszas próbálgatás után azt tapasztaltam, hogy a PCI-e 16x-es slot és a kártya csatlakozásánál lehet valami kontakt hiba (?), mert ha nem rögzítettem a gépházhoz csavarral a kártyát, akkor a kártya saját súlya hatására "megfelelő" pozícióba került a pci slotban és így működött ideig-óráig. Most is elindul így, de kékhalál lesz a vége egy idő után.
Igyekszem másik AMD-s rendszerben tesztelni a VGA-t, de hálás lennék bármilyen ötletért, tanácsért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest