Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Egy tök jó kis "budget" játszós gépet raktam össze a feleségemnek még anno, új és használt alkatrészekből, kb. 1 évvel ezelőtt, ami eddig hibátlanul működött.A főbb alkatrészek:
Asus B450m-k alaplap (új)
ryzen 5 1600 (szinte új)
rog strix rx 570 (ultrabányász, szuper sufni-tuning random ventikkel stb)
16gb RAM Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz (használt).
FPS táp (új)Látszólag minden normálisan üzemel, 8 pines tápcsatinál és az asus logó világít. Hosszas próbálgatás után azt tapasztaltam, hogy a PCI-e 16x-es slot és a kártya csatlakozásánál lehet valami kontakt hiba (?), mert ha nem rögzítettem a gépházhoz csavarral a kártyát, akkor a kártya saját súlya hatására "megfelelő" pozícióba került a pci slotban és így működött ideig-óráig. Most is elindul így, de kékhalál lesz a vége egy idő után.
Igyekszem másik AMD-s rendszerben tesztelni a VGA-t, de hálás lennék bármilyen ötletért, tanácsért!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- UPDATE 12.29. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest