Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom ezt a fektetős dolgot. Amúgy tegnap megint elindult, bootolt szépen a windows, majd kb. 2 perc után kékhalál.
Annyit vettem még észre, hogy ha elindulós kedvében van, akkor az egér/bill felvillan. Ha nincs elindulós kedvében, akkor viszont csak az alapgépben lévő ilyen-olyan ledek világítanak, és a ház/vga ventik pörögnek.
Az a vicc, hogy a VGA-nak szerintem semmi baja, egy Aliara nevű fórumtárstól vettem, az ország egyik legjobb szervizesével javíttatja a kártyáit, ez is egy ilyen kártya volt.
A saját RTX-es gépembe nagyon nem akarom átrakni az RX kártyát, mert nehezen sikerült betonstabilra belőni, ha lehet soha nem bolygatnám már meg azt a konfigot.
A hétvégén szétszedem a gépet, átmosok mindent IPA-val, aztán meglátjuk mi lesz. Amúgy bármilyen egyéb tanácsot elfogadok!
Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- 64 GB ( 2X32GB ) Crucial DDR5 Laptop Ram
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest