- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom ezt a fektetős dolgot. Amúgy tegnap megint elindult, bootolt szépen a windows, majd kb. 2 perc után kékhalál.
Annyit vettem még észre, hogy ha elindulós kedvében van, akkor az egér/bill felvillan. Ha nincs elindulós kedvében, akkor viszont csak az alapgépben lévő ilyen-olyan ledek világítanak, és a ház/vga ventik pörögnek.
Az a vicc, hogy a VGA-nak szerintem semmi baja, egy Aliara nevű fórumtárstól vettem, az ország egyik legjobb szervizesével javíttatja a kártyáit, ez is egy ilyen kártya volt.
A saját RTX-es gépembe nagyon nem akarom átrakni az RX kártyát, mert nehezen sikerült betonstabilra belőni, ha lehet soha nem bolygatnám már meg azt a konfigot.
A hétvégén szétszedem a gépet, átmosok mindent IPA-val, aztán meglátjuk mi lesz. Amúgy bármilyen egyéb tanácsot elfogadok!
Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Z370-G (Gaming Wi-Fi AC) BESZÁMÍTÁS OK!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit/ BESZÁMÍTÁS OK!
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest