Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Hát igen,csak az én memóriám 42.000 volt mikor megvettem.A FlareX akkor már 66.000 körül volt.Processzor nálam is 1600 -as a legelső példányok közül.Alaplapot cseréltem,de sokat nem változott a képlet.Biztosan több fesz kellene a Hynix M-die nak és menne 3200 -on is.
Ami még zavar hogy az Asrock X370 Gaming X laphoz még mindig csak a AGESA AM4_1.0.0.1a. -s stabil bios érhető el, a AM4_1.0.0.2a május óta beta állapotban van. És minap olvastam hogy jön egy újabb AGESA verzió. Lehet Asrock -nál már nem törik nagyon magukat az új biosok kiadásán,mindenesetre én türelmesen várok.
-
komi77
senior tag
Szia! A múltkor hasznos tanácsokat kaptam a Flare x-eim 3200Mhz-n futtatásához. Eddig négy alaplapban volt próbálva és minden alkalommal újraindul, kifagy a rendszer. Memtestet futtattam, nem talált hibát. Most haverom Croshair VI alaplapjában vannak a memók, ő is ugyanilyet használ. Egy óra használat után hívott, hogy már újraindult a gépe és kék halál is előfordul random. Mi a véleményed lehet, hogy mégis memó hiba lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest