- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Meg nem mondom milyen ház, de elől van 2 venti valamint hátul 1. Tegnap próbálgattuk ( én csak online vettem részt ), nyitott házban, idle 35-6 fok körül ment a proci, indítottunk egy CPU-Z stress testet, szépen felpörgött maxra a processzorhűtő, HWinfo64-gyel követtük a hőfokokat. kb 1 perc alatt ment el 70 fokig, 69,8 °C volt az utolsó amit láttunk ezután instant kikapcsolt a gép, teljes azonnali leállás ( kipróbáltuk többször is, mindig ugyanez, mindig 70 foknál ). Csak némi várakozás vagy áramtalanítás után tudod újra bekapcsolni.
A gyári hűtő az elég kicsi ( nem is világos miért nem adtak APUhoz legalébb egy Wraight Prismt), korábban dedikált kártya nélkül játszott a gyerek, ott szerintem nem volt meglepő hogy nem bírt az 5600G-vel a hűtő, ezért kapott most egy GTX1660-at talán, az IGP-t kikapcsoltuk de így is előjön a leállás.
A stress teszt az nyilván extrém terhelés, a kissrác csak Fortniteozik ami azért nem kimondottan processzorintenzív játék, oda elégnek kellene lennie a gyári hútőnek is.
Ezért is néztem rá a saját Ryzen 7-emre, mert ennél is 70 fok felett van a die temp, de youtubeon random rákeresve minden látni 5000-res Ryzeneknél 70 fok feletti hőfokot 40% alatti terhelésnél.
Ezért is gondoltam, hogy feljebb kellene állítnai a shutdown tempet de ilyen opciót nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 4GB DDR4 2666MHz RAM (KVR26N19S6/4) bontatlan, új
- ROG STRIX B550-I GAMING
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- G. SKILL 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB Black - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest