Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
válasz
üzenetére
A giga valóban új revíziós lapot adott ki, de nem lehet hogy ők is "csak" a foglalatot cserélték? A feszszabályzó rész mindkét revíziónál 4+1 fázisú, és mindkettő támogatja a 140W-os procikat. Több nem derül ki... Sőt a 3.0-ás revíziót (fehér foglalatos) is AM3+ CPU Ready-ként említik. Bonyolításként a fekete foglalatosnál is jelzik, hogy AM3+-os proci használatánál nem garantált a hőmérséklet kiolvasás. Teljes a káosz...
-
Jimmy8
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi az infót
Ettől félek én is. A gyártók kiadják a saját megoldásukat AM3+-ra (ki így, ki úgy), megy a marketing duma, de a tutit meg csak akkor tudjuk meg, ha megjönnek a Bull-ok.
Persze a megoldás a 9xx-es lap vásárlása jelentené, de abból meg integrált videóval rendelkező nem tudom mikor jelenik meg. Tehát ha most akarok ("régi" 8xx-as) AM3+-os lapot venni, akkor nem lehet eldönteni mi a jó választás...
Lehet bánatomba veszek egy kis csajt (Sandy-t
). Sajnos rövid időn belül kell vennem lapot + procit, így lehet, hogy i3-2100 lesz.
Hogy miért húzza ennyire el az AMD a Bull megjelenést
-
Jimmy8
senior tag
válasz
steve0707
üzenetére
Köszi az ajánlatot, biztosan jó lap, de engem az integrált grafikus maggal rendelkezők érdekelnének elsősorban...
Egyébként azt akarod jelezni, hogy az ASUS-ban meg lehet bízni, és elsősorban nem csak marketing miatt állítják tutira, hogy ez a lap biztosan 100% kompatibilis lesz az FX procikkal? -
Jimmy8
senior tag
válasz
steve0707
üzenetére
Olvastam az Asrock oldalán az AM3 és AM3+ összehasonlítást, de a kérdésem, hogy a jelenlegi (880g, 890GX) lapokra (pl,. a Gigánál) csak a vastagabb furatos foglalat került fel, vagy esetleg más módosítás is van? Lehet, hogy az AM3+ többi "előnyét" majd csak a 9xx lapok tudják nyújtani, míg a 8xx-es lapok az új foglalattal csak a "parasztvakítás" kategóriába esnek, hogy jó áron tovább bírják árulni a "régi" chipkészlettel szerelt lapokat?
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Lehet már valami közelebbit tudni arról, hogy milyen (880g 890gx) lapot érdemes venni most? A régi AM3 foglalatosat , mely friss BIOS-sal elvileg kezeli az AM3+-os procikat, vagy az új fekete foglalatosat (ami pl a GIGABYTE szerint friss BIOS nélkül is jó lesz)?
Azt olvastam már, hogy mi a különbség a két foglalat között, de a jelenleg AM3+-os (fekete) foglalttal szerelteken csak a foglalatot cserélték, vagy más módosítást is eszközöltek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Sajnos rövid időn belül kell vennem lapot + procit, így lehet, hogy i3-2100 lesz.