- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sushika
tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Szia Vegyszer
,
Bocs, hogy kicsit keson valaszolok, de el voltam havazva, no meg kesz lett az uj gep is.
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
Athlon II X3 425 2.7Ghz AM3
2xKINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz
Scythe Shuriken
FSP Everest 400W
Megy, mint az alom, isteni. A masik sem volt rossz, de volt ra vevo es igy idoben meg tudtam tole szabadulni jo penzert. Amugy az enyem nem az EM-es volt, hanem EMH- HDMI, nem csinaltak hozza AM3-as biost. AZ Asus, meg bekaphatja a golyostollam veget
. Detto ugyan arra hasznalom a gepemet, mint a Te, es ez volt a fo szempont.
Koszi a segitseget.
-
sushika
tag
Koszi az infokat, igazan rendes vagy.
az igazsag az, hogy ez egy htpc lenne, igy a tunning nem igazan jatszik szerepel. Huto az menne a mostani geprol scythe shurikan, mert az elfer es eddig is jol muzsikalt az x2 5000+ BE-vel. Most foleg az alaplapvalasztas a fontos, mert nekem egy M3A78-EMH HDMI, amivel az asus jol megszopatott, mert nem frissiti a biost AM3-ra. Szoval anus kizarva. De vegleg! 
Megegyszer koszi -
sushika
tag
Blaze, koszi az infot, a gep nem lesz tuningolva, a stabilitas a fontos. Szemely szerint, nincs igenyem az ATX-es lapora, igy csak mATX jon szoba. Azt hiszem, az Asrock lesz a befuto, eleg sok pozitiv tesztet olvasgattam rola az utobbi par napban. Megegyszer koszi az infot es a segitseget.

-
sushika
tag
Sziasztok, a segítségetekre ill. tanácsotokra lenne szükségem. Eme 3 lap közül szeretnék választani.
ASROCK M3A785GMH/128M
ASUS M4A785TD-M EVO
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
Amiket eddig olvastam róluk eléggé vegyes képet alkotnak. Asrock: van, aki dicséri, van aki nem. Asus: nem áll a support magaslatán, tapasztaltból írom. Giga: ezzel szimpizek jelenleg, de egy kicsit riaszt a "bios instabiliás". A gép nem lesz tuningolva (HTPC).Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 32GB (4x8) Kingston FURY Beast DDR4 - FOXPOST az árban!
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- ASUS ROG MAXIMUS XI HERO Wi-Fi Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
,
. Detto ugyan arra hasznalom a gepemet, mint a Te, es ez volt a fo szempont.