Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #1595 üzenetére
Az AM3+ nem csak mikrokódban tér el a régi AM3-tól. Más jellegű tápellátást is igényel, ezeket is tartalmazzák a frissített BIOS-ok.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #1378 üzenetére
Nem fog működni, mert nem csak csíkszélességben, pár szorzóban vagy buszsebességben tér el (mint amiket a példáidban felhoztál) az AM3+ CPU az AM3 CPU-tól, hanem a modulos felépítés miatt gyökeresen eltérő a mikrokódja.
HGyu
-
lee56
őstag
válasz
Nekem meg van egy ellenpéldám is, asus M2N-E legújabb béta bios-ra ráírták hogy támogatja a mostani procim (ph2 970), na mondom nagyszerű, nem kell egy darabig még lapot újítanom, hát megrendeltem a procit, boltban próbálgattuk, az istenért se akart menni terhelés alatt 3.5GHz-en, megmaradt 800-on végig akármit engedtem rá (tesztek, superpii, winrar benchmark). Írtam asusnak, csodálkoztak, rá két hónapra eltűnt a támogatott procik listájából az 5 leggyorsabb phenom2.. És ez gyári hivatalos honlapjukról nézett cpu support listával történt..
Szóval azóta nekem a támogatott se feltétlen jelenti azt hogy megy benne gond nélkül, különösen egy béta BIOS-nál..
-
gyiku
nagyúr
válasz
bios nelkul biztos nem megy.
-
_csocso_
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1376 üzenetére
Szia! Mivel a lap nem támogatja, ezért semmi nem történik, így ki sem próbálnám a helyedben. ( Szerezz egy olyan lapot ami támogatja, ha arra van szükséged.. )
-
válasz
MasterDeeJay #1341 üzenetére
Írt a Foxconn support A9DA-S AM3+ támogatás ügyében!
Azt írták hogy értesítették az R&D csoportjukat és írnak ha lesz update!
Ha lesz béta bios akkor közéteszem ide is, hátha kell még valakinek. -
miresz
veterán
válasz
MasterDeeJay #1339 üzenetére
Áh! Így már érthető,csak nem olvastam figyelmesen.
Szerintem írja nekik,hogy esetleg nem lesz-e hozzá,vagy nem e csinálnának neked,ha lehetséges egy biost. A Gigabyte-nál,és az ASRock-nál bejött.Veszteni nem vesztesz vele semmit. Foxconn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged