Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
silver87
tag
én ebben gondolkodok. ASUS M5A97 PRO az asrockok melegednek mint állat talán a ex 3as ami jó. 990 és társai az x meg fx stb azok még annyira kiforratlanok, hogy szinte használhatatlan újonnan. Ne is akarjon senki meggyőzni mert minden gyártónak a forumát lecsekkoltam és nincs márka ami megéri eddig az asus 990chipsetes alaplapról nincs infóm de sajnon ahol én vásárolok ott még nincs.
-
elfelejtette
veterán
Az annyira passzív, hogy olyan, mintha lenne rajta 2 venti, mivel ott van mögötte a hátsó házventi, meg fölötte a táp...
MOD. Kollégámnál is hasonló a körítés, csak ott egy 4GHz-re húzott Intel E8200-as procit hűt, és 2 fokkal lett a proci hűvösebb, mikor rátettük a Ninja2-re ventit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- MotoGP & WSBK
- BestBuy topik
- Autós topik
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest