Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Winki...te jó ég... Ezt én a helyükben nem vertem volna olyan nagy dobra. Főleg hogy az ASUS ExpressGate néven már szinte az összes lapjába belerakja hónapok óta.
Cadal: Ennyiért ebben a kategóriában best buy lehet, AM3-ban meg főleg. Remélhetőleg a BIOS-t sem qrják el nagyon.
-
leviske
veterán
Kevesen részesítik előnyben az nForce-okat... ezért kénytelenek az alaplapgyártók a jobb AMD lapjaikba nForce-ot pakolni.

Pl: szerintem az első AM3-as ROG is nForce-ra fog építkezni (Crosshair II Extreme) és sajnos arra sem látok akaratot az ASUS-ban, hogy legalább egy 790GX-re építkező Gene ROG lapot kiadjon.

-
bnss
veterán
Az a két szín nem az igazi, de ha rendben van a lap teljesítménye, ez zavarna a legkevésbé. Viszont "csak" 5 fázisú a tápáramkör.
A 8 SATA jó kérdés, tudtommal az SB750 6 SATA csatlakozóval jelent meg. Nem mintha nem lenne elég a hat (nekem 2 van használatban, esetleg még egyet fogok majd munkára).
Cadal: 40k feletti árra tippelnék.
Oliverda: egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezen legalább valamennyire látszik a PWM és a foglalat is. Jobb egyelőre nincs vagy legalábbis én még nem találkoztam vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)