Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Winki...te jó ég... Ezt én a helyükben nem vertem volna olyan nagy dobra. Főleg hogy az ASUS ExpressGate néven már szinte az összes lapjába belerakja hónapok óta.
Cadal: Ennyiért ebben a kategóriában best buy lehet, AM3-ban meg főleg. Remélhetőleg a BIOS-t sem qrják el nagyon.
-
leviske
veterán
Kevesen részesítik előnyben az nForce-okat... ezért kénytelenek az alaplapgyártók a jobb AMD lapjaikba nForce-ot pakolni.

Pl: szerintem az első AM3-as ROG is nForce-ra fog építkezni (Crosshair II Extreme) és sajnos arra sem látok akaratot az ASUS-ban, hogy legalább egy 790GX-re építkező Gene ROG lapot kiadjon.

-
bnss
veterán
Az a két szín nem az igazi, de ha rendben van a lap teljesítménye, ez zavarna a legkevésbé. Viszont "csak" 5 fázisú a tápáramkör.
A 8 SATA jó kérdés, tudtommal az SB750 6 SATA csatlakozóval jelent meg. Nem mintha nem lenne elég a hat (nekem 2 van használatban, esetleg még egyet fogok majd munkára).
Cadal: 40k feletti árra tippelnék.
Oliverda: egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezen legalább valamennyire látszik a PWM és a foglalat is. Jobb egyelőre nincs vagy legalábbis én még nem találkoztam vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)