Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_csocso_
üzenetére
A nem támogatja nekem olyasmit jelent hogy akár működhet, azaz nem mindegy hogy nem megy benne vagy a gyártó nem akarja hogy menjen benne. Kinyírni persze nem akarom, de ha nem menne akkor vennék lapot is nyilván. A vállalható ha elindulna benne egy teljesen más beállítással, azaz pl indulásnak csak 4x szorzóval menne vagy nem működne c&q... de szoftveresen megoldható lenne.
Amiket használtam és nem támogatja mégis megy:
PCIE 1.0-ban a 8800gt (1.1 a minimum)
NF7-ben 2600+ Athlon MP (unknown cpu type írt rá de ment sőt 2,5ghz-en húzva, alapból 1,1ghz-en indult valami ökör fesszel)
Asztali Socket 370-ben notiból kiszedett P3 (ami mai napig szépen megy 1v-on 600mhz-el)
Dell notiban nagyobb pentium m mint amit támogat (azaz Dothan magos Banias helyett)
Max 95w-os procit kezelő Giga lapban 125w-os húzott Phenom2
DDR3 1600-as ramot gyári értékeken Phenom2 mellé (elvileg 1333 a max)Tehát nekem elég annyi infó hogy nem égne le semmi és kipróbálhatom. Tisztában vagyok vele hogy nem támogatja csak a gyártó hülyesége miatt nem szeretnék új lapot venni.
Ha más gyártó pár lappal megcsinálta, akkor sztem várhatom hogy mennie kellene mindben hiszen nem lehet ekkora eltérés a gyártók között.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest