Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Eddig ATX lapoknál az PCIe x16 slot mellé közvetlenül általában egy PCIe x1 slotot szoktak rakni, így akinek duplaslotos VGA-ja van, annak a PCIe x1 elveszik. Itt meg ránéztem a képre, és a "jé, PCI slot került oda" megállapítást tettem, azaz egy duplaslotos VGA-nál ezen az alaplapon a 2 PCI-ból csak az egyik használható ki ezen a lapon.
Az értetlenkedésed meg jogos, mert nem tudtam, hogy már az M3A32-MVP-nél és M3A79-T Deluxe-nál is így nézett ki a slotok elosztása, azt hittem, hogy ez újdonság

-
dqdb
nagyúr
Igen, úgy tényleg érthetőbb lett volna, ha az eredeti ábrát egészítem ki még két esettel (leendő AM3 CPU a plusz lábbal - AM2 foglalat, leendő AM3 CPU - AM3 foglalat), valamint a foglalat bal alsó sarkában megjelenő plusz egy lábat is rárajzolom a képre, de így humorosabb magyarázat született. Majd valamikor este átrajzolom azt a képet, és beküldöm ide.
-
dqdb
nagyúr
Ha már nekiálltam, akkor befejeztem az ábrát.

Oldalról látszik az összes kombináció. Bár mint az látható, ugyanolyan jó lenne, ha az AM3 foglalatban nem arrébb csúszna a dupla "lábhiány", hanem triplává nőne, és kicsit egyértelműbb lenne az egész: elég lenne rápillantani az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest