Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
band1103
üzenetére
Nem is akarok az életem végéig várni, csak a következő chipset megjelenéséig. Ha másért nem is, a mostani lapok árát legalább lejjebb nyomja.
Amúgy amivel szemezgetek egy kis kutakodás után:
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
Gigabyte GA-MA790X-UD4
Utánaszámoltam és az AM2+-os rendszer kb 8-10k-val lenne olcsóbb, de ha 770-es lappal akár 15-20k-val is. Viszont úgy vagyok vele ha már fejlesztek akkor legyen a lehető legújabb alkatrész a gépben, persze csak ha tényleg jobb.
A memóriát még nem választottam ki, ami biztos hogy legalább 4Gb, de márkaügyileg nem tudom. Most az 1333Mhz vs1600Mhz különbségéről nézegetek teszteket, de úgy tűnik nem olyan sokkal gyorsabb az 1600as. -
Oliverda
félisten
válasz
band1103
üzenetére
Íme egy erősen nyers fordítás:
Eközben az AMD még mindig szenved és technikai nehézségei vannak a stabil működés elérésében és a kompatibilitás terén a DDR3-as vezérlőjével kapcsoaltban amely az AM3-as processzoraiban található. Így az is valószínűtlen hogy átáll DDR3-ra ameddig nem érkezik egy használható BIOS, közölték a források.
-
dqdb
nagyúr
Igen, úgy tényleg érthetőbb lett volna, ha az eredeti ábrát egészítem ki még két esettel (leendő AM3 CPU a plusz lábbal - AM2 foglalat, leendő AM3 CPU - AM3 foglalat), valamint a foglalat bal alsó sarkában megjelenő plusz egy lábat is rárajzolom a képre, de így humorosabb magyarázat született. Majd valamikor este átrajzolom azt a képet, és beküldöm ide.
-
Oliverda
félisten
Igen, azt.
"Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne."Ha lenne akkor nem menne bele az AM2-be. Majd a második generációs AM3-as processzoroknak már lesz ott is lábuk nyugi.
-
band1103
őstag
Vagy azt akarjátok végre megértetni velem
hogy a foglalaton nem 3-asá fog alakulni a sziget hanem marad 2-esnek? Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne. Mondhatni kihasználatlan lenne de ez nem okozna problémát. -
Gyuri27
félisten
Azért az asrocktól elvártam volna 2 slot ddr2-t.
De szerintem ami késik nem múlik.Honda_Fire: ja 800-s cl5-s kigmaxal biztos nem lesz az igazi. De ha megnézed ezt [link] láthatod ddr3-nak 1333-n viszonylag alacson időzitésen van értelme. Az árról akkor még nem is beszéltem.
-
bartucc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy a foglalaton nem 3-asá fog alakulni a sziget hanem marad 2-esnek? Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne. Mondhatni kihasználatlan lenne de ez nem okozna problémát.