- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
band1103 #284 üzenetére
Nem is akarok az életem végéig várni, csak a következő chipset megjelenéséig. Ha másért nem is, a mostani lapok árát legalább lejjebb nyomja.
Amúgy amivel szemezgetek egy kis kutakodás után:
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
Gigabyte GA-MA790X-UD4
Utánaszámoltam és az AM2+-os rendszer kb 8-10k-val lenne olcsóbb, de ha 770-es lappal akár 15-20k-val is. Viszont úgy vagyok vele ha már fejlesztek akkor legyen a lehető legújabb alkatrész a gépben, persze csak ha tényleg jobb.
A memóriát még nem választottam ki, ami biztos hogy legalább 4Gb, de márkaügyileg nem tudom. Most az 1333Mhz vs1600Mhz különbségéről nézegetek teszteket, de úgy tűnik nem olyan sokkal gyorsabb az 1600as. -
Oliverda
félisten
válasz
band1103 #110 üzenetére
Íme egy erősen nyers fordítás:
Eközben az AMD még mindig szenved és technikai nehézségei vannak a stabil működés elérésében és a kompatibilitás terén a DDR3-as vezérlőjével kapcsoaltban amely az AM3-as processzoraiban található. Így az is valószínűtlen hogy átáll DDR3-ra ameddig nem érkezik egy használható BIOS, közölték a források.
-
dqdb
nagyúr
Igen, úgy tényleg érthetőbb lett volna, ha az eredeti ábrát egészítem ki még két esettel (leendő AM3 CPU a plusz lábbal - AM2 foglalat, leendő AM3 CPU - AM3 foglalat), valamint a foglalat bal alsó sarkában megjelenő plusz egy lábat is rárajzolom a képre, de így humorosabb magyarázat született. Majd valamikor este átrajzolom azt a képet, és beküldöm ide.
-
Oliverda
félisten
Igen, azt.
"Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne."Ha lenne akkor nem menne bele az AM2-be. Majd a második generációs AM3-as processzoroknak már lesz ott is lábuk nyugi.
-
band1103
őstag
Vagy azt akarjátok végre megértetni velem
hogy a foglalaton nem 3-asá fog alakulni a sziget hanem marad 2-esnek? Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne. Mondhatni kihasználatlan lenne de ez nem okozna problémát.
-
Gyuri27
félisten
Azért az asrocktól elvártam volna 2 slot ddr2-t.
De szerintem ami késik nem múlik.Honda_Fire: ja 800-s cl5-s kigmaxal biztos nem lesz az igazi. De ha megnézed ezt [link] láthatod ddr3-nak 1333-n viszonylag alacson időzitésen van értelme. Az árról akkor még nem is beszéltem.
-
bartucc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest