- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Eddig ATX lapoknál az PCIe x16 slot mellé közvetlenül általában egy PCIe x1 slotot szoktak rakni, így akinek duplaslotos VGA-ja van, annak a PCIe x1 elveszik. Itt meg ránéztem a képre, és a "jé, PCI slot került oda" megállapítást tettem, azaz egy duplaslotos VGA-nál ezen az alaplapon a 2 PCI-ból csak az egyik használható ki ezen a lapon.
Az értetlenkedésed meg jogos, mert nem tudtam, hogy már az M3A32-MVP-nél és M3A79-T Deluxe-nál is így nézett ki a slotok elosztása, azt hittem, hogy ez újdonság
-
band1103
őstag
A linkelt kép azt mutatná hogy "fentebb csúszotak" a dolgok de lehet hogy a kép készítője valamit félrenézett mert semmi sem "csúszott fentebb" csak a jobboldalt 3 tüskehely van szabadon a bal oldalt csak 2 és a 3-as helynek a legalsó helye teljesen 1 szintben van a jobb oldali 2-es hely legalsó helyével.
Jobb értés kedvéért: [link]
Tehát helyesen lett bekarikázva a 1-1 tüske csak a felső vonalas rajz a tévedés. -
dezz
nagyúr
Épp akartam is javasolni.
(Először én sem értettem, hogy a karikás képen mit kell nézni, már a sarkon kívül, ami egyelőre nem számít.)
Esetleg még a procik alá oda lehetne írni a tájákozatlanabbak kedvéért, melyik melyik. Sőt, a memória-támogatásokat is oda lehetne írni, a foglalatokhoz is és a procikhoz is, úgy lenne a tuti.
-
DraXoN
addikt
Tényleg.. hát ... csak a szemem nem szúrta ki...
egyébként valóban az AM2 és AM2+ hoz hasonló frissítési dologra gondoltam.. azaz sok gyártó jó pár még kezdeti megjelenésű termékéhez nem adott ki eleinte (nem tudom azóta adott-e ki) bios-t amivel kezelte az alaplap a "friss" AM2+ phenomokat is...
-
DraXoN
addikt
Az nem lehet, az oka a +1 lábnak a sarokban, hogy elvileg a majdani bulldozer utód csak AM3-ban megy majd és az a plusz láb akkor kap szerepet, hogy ne menjen régebbi AM2 és AM2+ lapokban? (az megint más kérdés, hogy a mostanában bejelentett alaplapokhoz melyik gyártó ad majd ki pár év múlva bios frissítést... és melyik hagyja a vásárlóit úgy vert helyzetben mint anno az AM2+ os CPU-k megjelenésénél...)
-
törölt tag
Ez valami régebbi verzió lehet. Én ilyesmit láttam eddig:
A két aláírás fel van cserélve!
Egyébként meg ebbe az AM3-ba belemegy a sima AM2 proci, szóval nem túl esélyes. Lehet csak a kezdeti tesztek idelyén használták ezt. (Esetleg már az Agena-kban is benne van a DDR3 vezérlő... Az AM2 procikban viszont nincs, szóval azokat nem lenne előnyös belerakni.) Bár az ECS lapon is ilyen foglalat van. Valami nincs itt rendben.
-
-
band1103
őstag
"...Vásárlási tanácsadás...."
És te melyik AM3-as lapot ajánlod? Bocs ziccer volt
A 880G-ről már hallottam de ez a 800-as chipset miben lesz több mint a 750-es?
"...(TSI)..."
Akkor most már vége lehet annak az időszaknak mikor nincs olyan diagnosztikai progi ami rendesen tudná mérni a CPU hőjét, és nem lesznek ilyen -13C fokos hőmérséklet adatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest