Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem fog működni, mert nem csak csíkszélességben, pár szorzóban vagy buszsebességben tér el (mint amiket a példáidban felhoztál) az AM3+ CPU az AM3 CPU-tól, hanem a modulos felépítés miatt gyökeresen eltérő a mikrokódja.
HGyu
-
lee56
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem meg van egy ellenpéldám is, asus M2N-E legújabb béta bios-ra ráírták hogy támogatja a mostani procim (ph2 970), na mondom nagyszerű, nem kell egy darabig még lapot újítanom, hát megrendeltem a procit, boltban próbálgattuk, az istenért se akart menni terhelés alatt 3.5GHz-en, megmaradt 800-on végig akármit engedtem rá (tesztek, superpii, winrar benchmark). Írtam asusnak, csodálkoztak, rá két hónapra eltűnt a támogatott procik listájából az 5 leggyorsabb phenom2.. És ez gyári hivatalos honlapjukról nézett cpu support listával történt..
Szóval azóta nekem a támogatott se feltétlen jelenti azt hogy megy benne gond nélkül, különösen egy béta BIOS-nál..
-
gyiku
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
bios nelkul biztos nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest