- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Talán azért mert egy árban vannak sőt olcsóbb, és a régebbi 960-as X4-ek 140W fogyasztási keretbe tartoztak. Ráadásul [már nem is gyártják], csak 965-öst és az is 140Wos.. A 970 hatékonyabb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, és vannak boltok, ahol még olcsóbb is csak azért ajánlottam.
X6osítani tudtommal nem lehet egyik phenomot sem, ezt megerősítenéd egy link-el mondjuk?
És ha már a magosítást emlegeted és ajánlod, talán nézz körül a 9xx chipsetes alaplapok fórumaiban, hogy milyen "jó" tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban, még mielőtt pont ilyesmivel reklámoznád őket.
(#1312) silver87 : Milyen stabilitási és áramköri hibákra gondolsz, ilyesmiről még nem hallottam
(Melegedni meg ugyanúgy melegszik mint a 125W-os vagy 95W-os társai, ha tuningról beszélsz az más tészta, de arra vannak a jobb hűtők, hogy elvezessék)
Nekem személy szerint pár hónapja van AM3+ lapom, az amit az adataim közt látsz, egy 970 procival és semmi gond nincs vele, szerintem ha lenne ilyen súlyos probléma annak már rég híre ment volna..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Melegedni meg ugyanúgy melegszik mint a 125W-os vagy 95W-os társai, ha tuningról beszélsz az más tészta, de arra vannak a jobb hűtők, hogy elvezessék)