- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
VaniliásRönk #716 üzenetére
Nalam nem csak a memoria a kerdes hanem hogy vegre tenylegesen K8L vagy hasonloan uj proci legyen amit mar feljavitottak(varhato meg a L3 cache ami engem nagyon erdekel mert allitolag mas tipust hasznal majd az AMD mint most az INTEL).
-
siriq
őstag
Az a procim E4-es. Valahogy most kicsit hulyen fog hangozni de a kesleltetese baromi jo a gepnek. Mar ugy probalom visszafogni. Szerintem ez miatt nem megy a tuning annyira. A ROB fele procinak pl: 250 vagy 260 nal 46 volt a kesleltetse Everestben. Nekem ha nem rontom le akkor 41.x . Most le van rontva de igy is 43.x-44.x korul mozok persze fuggoen hogy hova allitom. Jah nekem 2400 on 41.x a kesleltetesem. Szoval lehet jobb memoria kellene de most nincs penz ra. Lehet melot valltok aztan inkabb csak finoman koltom.
-
siriq
őstag
válasz
VaniliásRönk #712 üzenetére
En is erre szamitok. Nem kell nekem a leggyorsabb proci mindig. Amikor kijon valami es teljesitmenyben okes akor meg kell venni. Az hogy az ara kesobb lemegy hat ez van. Ebben a szamtech koltekezesben csak bukni lehet. Minden el fut rajta aminek kell. Sebesseg rekordokat meg majd kesobb dontok ha lesz kompi vagy hasonlo
-
siriq
őstag
DDR3 ra varok. Akkor lesz korubelul az aktualis gepcsere(vga, lap ilynek szoval minden). Nincs az olyan messze. Mar csak kb 1.5 ev. Addig meg megspekelem a gepem rammal meg vinyoval es kesz. Amire nekem kell arra jo. Kozben a tuning is egyre feljebb megy(anno meg akadtam 2250 mhz nel, most 2400 megy de lesz ez meg tobb is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest