- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
válasz
VaniliásRönk #1199 üzenetére
Hangsúlyozom nem szeretném eladni a lapot! Csak arra lennék kiváncsi hogy melyik az az AMD proci ami ebbe a leg megfelelőbb lenne és egy elég jó procinak számít?? X2-es vagy X3-mas vagy netalán X4-es! Melyiket éri meg a legjobban megvenni és melyiket lehet tuningolni????
-
Hoffer
őstag
válasz
VaniliásRönk #1197 üzenetére
Nem cserélni akarom a gépem hanem egy másikat összerakni! Az intelesbe is már egy 3870 van! Az alaplap pedig amibe kéne a proci egy Asus M2N SLI Deluxe!! Ebbe is valami jobb videokari lenne!!
-
Hoffer
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hozzájutottam jó áron egy AMD-s laphoz, de én eddig Inteles voltam! Gondoltam összerakok egy AMD-s gépet akkor magamnak de nem tudom milyen AM2-es procit kéne bele vennem mert az AMD-hez igazán nem értek!
Most egy 6300-mas procim van 2.8Ghz-en!! Ennél rosszabb procit nem igen akarnék venni bele az AMD szintjén!! Esetleg egy 6000+ kellene vagy egy X3-mas Phenom??? Ki mit gondol erről??Köszi előre is!!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest