- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
excalibur36 #587 üzenetére
Ezt inkább itt [link]
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
VaniliásRönk #112 üzenetére
Hát ehhez csak annyit, hogy a DFI nekünk küzdelem volt és mind a gigabyte-okkal, mind az asus-okkal jobbak voltak a tapasztalatok. Ráadásul egy mezei 400as rammal is 28-as super pi-t csináltunk, ami annyira talán nem rossz
-
Foglalt név
addikt
Világos. De a piacot ettől még nem mi alakítjuk. Pl nézd meg az elötted szólót. A 2500+-os barton helyett mit ajánlanál neki? Mert igazán, közel sem kap akkora teljesítményugrást, mint pl. egy 486dx2-ről egy p2-re váltásnál. Akár s939, akár am2 fronton egy x2 lenne ami valóban érdemessé tenné a váltást. Kérdés szüksége van-e rá? Ami kihasználhatná, pl. egy matlab, az nem hajlandó, a játékok még szintén gyerekcipőben járnak ezen a téren. A 2*512 ramot, ha lecsereli bukik rajta és feltételezem szinte 0 előnyét látja. Ha új lapot vesz valószinű vidkártyát is cserélnie kell. Abból akkor már megéri pci-e-t nézni, mert ott legalább nyer valamit, hiszen az agp-s verziók drágábbak. Ennek ellenére én neki is azt mondanám várja meg a vistát, az új játékokat és ráér akkor dönteni, az árak folyton csökkenek, tehát az idő az ő malmára hajtja a vizet.
-
Foglalt név
addikt
Én is, hogy van vlmi hobbid. Csak picit a fórum már nem arról szól, ami a címe. AM2-es eredményeket nem láttunk. Addig találgatás melyik a jobb. Az viszont, hogy az átlag felhasználonak egy régebbi és nem olcsóbb platform érné meg badarság. Mert valljuk meg őszintén kevesek vesznek gépet tuningpotenciál alapján. Megértelek, mert néha jó játszani vele, hogy megy a 7900gt 700-on, de azért egy normális társaságban viszonylag keveseket hat ez meg. Szerencsére
-
Foglalt név
addikt
De azt Te is érzed, hogy ez a sületlenség max. marketing szövegnek megy el.
A 2200+-os itthoni athlon, amit ha jól emlékszem legalább 3 éve vettem teljesen jól kiszolgál. Az x2 után sem érzem, hogy akkora lenne a visszalépés. Egyedül a dc, ami néha hiányzik belőle, de különben nem érzem a teljesítmény hiányát. Ahogy szerintem a felhasználok 85%.
Kiegészítésnek. Az x2-t nyár elején eladtam 60ért, mert úgysem használom az uborkaszezonban. Most kb. 40-ért tudok hasonlót szerezni. De biztosan nem veszek 939-et, mert am2-be olcsóbb a ram, és szélesebb palettáról választhatok, emellett ha jön egy újdonság arra fog megjelenni. Tehát aki újat vesz, szerintem egyértelmű, hogy a frissebbet választja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest