- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #940 üzenetére
memória nagyon kevesen megy, ha a szorzót visszaveszed 11re és úgy játszol az fsb-vel akkor nagyobb memória órajelet kapsz, ha jól tudom. Feszt meg akkor adj neki, ha már 667 fölött van.
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #928 üzenetére
cpu-z hülyeséget mutat, ahogy elöttem szóló irta, biosba nézd meg a hardware monitor alatt
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #928 üzenetére
memória mennyin megy, cpu-z be tudod megnézni?
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #925 üzenetére
következő menüpont alatt van egy olyna ohgy hardware monitor, ott nézd meg a vcore feszt, és aszerint emelj rá 0,125V-onként lehet, a mem feszt meg felrkahatod 1.95-re annyi a max ezen a lapon sajna
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #919 üzenetére
lényegében ennyi, persze feszemeléssel óvatosan, ha már nem stabil fsb emeléssel akkor adj neki egy kis feszt, memóriáknak is
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #916 üzenetére
ne az fsb-t ne tedd fel 333-ra, az kicsit sok lenne neki, van egy fsb/memory ratio(nembiztos hogy igy hívják) és a proci órajeléből lehet kiszámolni a memória órajelét. a bus speed az fsb, ha összeszorzod az fsbt meg a szorzót megkapod az órajelet.Tuningnál fsb-t kell emelned és vele párhuzamosna ha kell akkor a feszt is, ezzel emelkedik a memória órajele is. Sztem a szorzót nemtudod feljebb tenni, mert én se tudom ennél a lapnál. Jah és emelni kell a memória feszt is, ennél a lapnál sajna max az 1.95V. én a 667-es samsung ramokkal 1.95V-on egészen 770-ig tudtam elmenni, tovább még nem sikerült.
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura #913 üzenetére
nekem vmi nem stimmel, egy 3800+ os procinak nem 2000-en kéne mennie, nekem ugyanilyen konfigom van mint neked, csak a proci nekem 3500+ és gyárilag meg 2200-on, a memóriák mennyin mennek neked? egyébként a lappal jól lehet tuningoldni, advanced menüpont alatt van egy olyan hogy jumperfree configuration, ott lehet állítani az fsb-t szorzót, feszt. Nemlehet feltetttél vmi asus féle optimalizáló progit? és leszabályoz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest