- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Azért ha ép ésszel végiggondolod amit mondtál, rájössz hogy nem így van. TE döntöd el hogy mit veszel meg, és ha vannak ész érveid, bizony inkább nem veszed meg. A gyártó nem dönt helyetted, csak felkínál egy lehetőséget, felmutat egy alternatívát, melynek legcsábítóbb velejárója, hogy időben később jelenik meg egy korábbi terméknél. Erre jön még a kiváló marketing (lásd Intel), TE pedig megveszed az újat, mert neked azt mondták, a tied elavult.
Miért nem lehet észrevenni, hogy a gyártó hosszú távon kizárólag a saját érdekeit tartja szem előtt?
Szvsz a számítástechnikában korántsem olyan mértékű az elavulás, mint amilyennek egyesek képzelik. Hiába a k*rvagyors Conroe és társai, ha egyszer nagyon kevés ember van a földön, aki ki tudja használni a számítási teljesítményt, a többinek bőven elég a 2 éves hardver, bármit is mondasz. Képesnek kell lenni kompromisszumot kötni teljesítmény és sebesség között, fel kell ismerni, hogy ami ma folyik, az nem több puszta parasztvakításnál meg milliárdos marketinggépezet zakatolásánál.
Élj úgy mint a király, legalábbis próbálj meg, elnyomni nem fogsz senkit, mert TÉGED nyomnak el. -
Foglalt név
addikt
De azt Te is érzed, hogy ez a sületlenség max. marketing szövegnek megy el.
A 2200+-os itthoni athlon, amit ha jól emlékszem legalább 3 éve vettem teljesen jól kiszolgál. Az x2 után sem érzem, hogy akkora lenne a visszalépés. Egyedül a dc, ami néha hiányzik belőle, de különben nem érzem a teljesítmény hiányát. Ahogy szerintem a felhasználok 85%.
Kiegészítésnek. Az x2-t nyár elején eladtam 60ért, mert úgysem használom az uborkaszezonban. Most kb. 40-ért tudok hasonlót szerezni. De biztosan nem veszek 939-et, mert am2-be olcsóbb a ram, és szélesebb palettáról választhatok, emellett ha jön egy újdonság arra fog megjelenni. Tehát aki újat vesz, szerintem egyértelmű, hogy a frissebbet választja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A 2200+-os itthoni athlon, amit ha jól emlékszem legalább 3 éve vettem teljesen jól kiszolgál. Az x2 után sem érzem, hogy akkora lenne a visszalépés. Egyedül a dc, ami néha hiányzik belőle, de különben nem érzem a teljesítmény hiányát. Ahogy szerintem a felhasználok 85%.