Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KasztP
csendes tag
Everest mit? Sandra nem jó? Superpi 1M pl 34s (azért ennyi, mert csak 700on megy ilyenkor a ram, és azt is single-channelben), a poén az, hogy 832-re állított ramokkal 2400-en vagy 2600-on hozza a gép ugyanezt...ennyit számít a memsávszél...)
Többieknek:
- én 1,5@2,0 willamette magos p4-ről váltottam kb 2 hete am2-re...azért nem conroera, mert egyrészt ahhoz sokkal drágábbak a tűrhető alaplapok, másrészt meg am2-es foglalatot időtállóbbnak tartom (itt nincs annyi chipsetváltós/revízióváltós bohóckodás, mint a ''sötét oldalon'', és nekem nincs kedvem fél-egyévente lapot cserélni)
- 2 mag: erre csak annyit mondanék, hogy xvid codecet átállítani 2(vagy több) szálasra, és alapórajelen 60-70fps-el kódolja át a filmet 35-40 helyett, meg az sem mindegy, hogy 2-3 erőforrásigényes alkalmazásnál is azonnal reagál a gép minden kattintásra...
- 1x1G vs 2x512M...én az előbbi mellett döntöttem egy EXM667es cl4es modul személyében, és nem bántam meg eddig....ez is megy cl5ben 840körül
Néztem a linet...ez kb meddig (mhz) lehet jó ---> Basic Tripla Watercooling kit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest