Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KasztP

csendes tag

válasz rob210 #79 üzenetére

Everest mit? Sandra nem jó? Superpi 1M pl 34s (azért ennyi, mert csak 700on megy ilyenkor a ram, és azt is single-channelben), a poén az, hogy 832-re állított ramokkal 2400-en vagy 2600-on hozza a gép ugyanezt...ennyit számít a memsávszél...)

Többieknek:
    - én 1,5@2,0 willamette magos p4-ről váltottam kb 2 hete am2-re...azért nem conroera, mert egyrészt ahhoz sokkal drágábbak a tűrhető alaplapok, másrészt meg am2-es foglalatot időtállóbbnak tartom (itt nincs annyi chipsetváltós/revízióváltós bohóckodás, mint a ''sötét oldalon'', és nekem nincs kedvem fél-egyévente lapot cserélni) :)
    - 2 mag: erre csak annyit mondanék, hogy xvid codecet átállítani 2(vagy több) szálasra, és alapórajelen 60-70fps-el kódolja át a filmet 35-40 helyett, meg az sem mindegy, hogy 2-3 erőforrásigényes alkalmazásnál is azonnal reagál a gép minden kattintásra...
    - 1x1G vs 2x512M...én az előbbi mellett döntöttem egy EXM667es cl4es modul személyében, és nem bántam meg eddig....ez is megy cl5ben 840körül ;]

Néztem a linet...ez kb meddig (mhz ;) ) lehet jó ---> Basic Tripla Watercooling kit?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák