- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
Láttam az infodnál lévő oldalon e galériába,hogy 3db cm 12cm-es házventit szereltél a házba.
hogyan birtad rá hogy világitsanak?
mert nekem is ilyen van és az ég egyadta világon nemtom rávenni hogy világitson pedig márimádkoztam is neki!
azzal a két kis csatival kell valamit csinálni? -
NovaBlue
aktív tag
Hy all
Kellene egy kis help
Régebben volt gy nagyon faszás kis amd-s konfigom amit én hülye eladtam (ASUS CROSSHAIR és egy 6000+ os X2-est) egy ASUS P5K-ra meg egy e6750-esre!
Most az a helyzet, hogy ismét megjött a kedvem az AMD-hez és egy olyan cserébe vagyok épp most,hogy kapok egy Giga GA.MA790FX DQ6-ot meg egy 5000+ -os Blacket az enyémért cserébe és még ráfizet az illető 10k-t!
1.Megéri ez igy?
2.Mennyit hozhatok ki a kis BE-ből?
3.Kihajtja az én g80-as GTS-em akár huzva akár alapon?A válaszotokat előre is köcce ha lehet akkor mit miért ill mit miért ne cseréljek vagy nemérdemes cserélni!
ill késöbb szeretnék bele egy Phenomot azt lehet tuningolni ebben a lapban vagy a 5000+ -ost vagy felejtős? irtátok fentebb hogy phenomokkal szivás van!bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest