- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
szállitó #4883 üzenetére
Jó lesz az, igaz típust nem látok. Nekem 1919s van, überjó
Most 10 hónapos kb, semmilyen hibája nincs, anno piszok olcsón vettem a mustárban.
Fényerő miatt ne aggódj, eredetileg asszem 100%-on volt neki, este kapcsoltam be először, már villanyt nem is kellett kapcsolni
Simán bevilágított egy 3x4-es szobát, dinamikus kontrasztja van, ami először azt hittem csak gyenge marketingfogás, aztán kiderült, nagyon jól működő kis ficsőr az LG-től, sw-esen kezeli a kontrasztot, ha szüksége van rá, a feketéből feketét csinál, filmek alatt majd látni fogod, végülis a tied is ugyanaz mint az enyém, csak neked 5ms-es, ami nem oszt nem szoroz, semmilyen negatívumot nem tudok rá mondani, esetleg annyit, hogy a talpat csinálhatták volna kicsit designosabbra
szerk: valaki írta, hogy tud biostar és foxconn lapokat szerezni, milyenek vannak, mennyiért?
-
katt777
félisten
válasz
szállitó #4883 üzenetére
Jó az, bár a helyedben megnézném, nincs-e hasonló árban, vagy max. pár ezressel drágábban legalább 4-500 cd/m2 (én mondjuk azt vártam), de nem feltétlenül kell telhetetlennek lenni.
Ha tudod, mindenképpen nézd meg a képét "ablakon besütő nap" fényviszonyok között (mondjuk vitesd el a kirakatig a boltban, pl.), mert az szépen haza tud vágni bármilyen baró képmegjelenítést, ti. nem látod a baró képet. Bolti, fénycsövekkel megoldott "ragyogás" nem mérvadó.
A beépített hangszórók meg úgysem érnének semmit. A fényerőt kivéve a többi paraméter elfogadhatónak tűnik. És csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy gondosan nézd meg azt is, nem pixel-hibás-e, még ha original csomagolásban kapod is. Az a dolguk a boltban, hogy a kérésedre a konkrétan megvásárlandó készüléket is kibontsák (eklőtted), és bemutassák. Gondolom, a már bontottat, mások által is kipróbált bemutatókészüléket úgysem vennéd meg. -
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó #4853 üzenetére
Hát ezzel az Asus-al most megfogtál. Nem tudok egyet se szívfájdalom nélkül ajánlani a kínálatából. Nem emlékszem, hogy valaki is istenített volna AM2-ből Asus-t. Talán ami Balinov-nak is van ASUS M2A-VM 12697 Ft vagy a testvére ASUS M2A-VM HDMI 15282 Ft. Természetesen vannak 23k+ áru Asus lapok is, de szerintem a tudásokhoz képest ezek már drágák. Sajnos az Abit kínálata is kicsit átalakult. Abból a KN9 és KN9-S típust többen is ajánlgatták már régebben, de ezt nem tudom be lehet-e még szerezni.
Az LG TFT-hez nem tudok hozzászólni. Nemigen vagyok tájékozott TFT ügyben. Majd jön katt777 meg Chaser aztán megmondják mit gondolnak róla. Mindenesetre annyit tudok csak mondani, hogy a TFT-t, ha tudod vásárlás előtt bekapcsolva teszteld meg a hibás pixelek miatt.
Ehh még egy bug előjött a motorban. Ha visszanézek a normál fórumba a böngésző vissza gombjával, majd az előre gombbal újra a HSZ szerkesztésbe jövök, kitörlődik amit addig már megírtam. Kétszer kellett ezt a hozzászólást is megszerkesztenem. Eddig nem volt ilyen gondom, de az új motorral ez kicsit bosszantólag hat
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó #4834 üzenetére
2 DVD író játékra? Ez nekem kicsit érthetetlen és szerintem fölösleges is 2.
Igaz, hogy AMD-s vagyok, de ésszerűen most én ezt választanám (persze ha lenne rá zsém)
GIGABYTE P35-DS3, s775-C2D,FSB1333 RTL, GLAN, ATX 23227 Ft
INTEL Core2 Duo E6750 2,67GHz 4M 1333MHz TRAY 41329 Ft
+HyperTX2 procihűtő 5-6k
2x1GB DDRII 1000 Extreme Edition A-Data 19920 FtBasszus. Ennyire leestek a memóárak?
Mondjuk ezek nem bolti árak, hanem bazárosak (a hitel miatt. nemtom, hogy intézed majd)
Ebből a prociból gyári hűtővel is kijön 3.2GHz, ahol még a memó 1000MHz alatt jár, bár abban is van még némi tartalék.
8600GT helyett inkább 2600XT GDDR3 -at választanék, a 400GB-os winya helyett pedig egy Samu 500-ast. Nemrég volt éppen teszt az 500-asokról itt a ph!-n. Szerintem olvasd át.
Egy másik alternatíva, ami szintén megfontolandó:
X2 4400+ 18k, Giga GA-MA69G-S3H 18k, AMD 2900Pro 57kA 4400+ 2800...2900 körül vígan elszaladgál, a giga lap csak iránymutató, de nem járnál vele rosszul, 2900Pro-val profitálnál a legtöbbet játékok alatt.
-
katt777
félisten
válasz
szállitó #4834 üzenetére
Abit v. Giga lapot keress alá, esetleg DFI-t (ne butítottat, mert az csak korlátozza a rendszer teljesítményét, inkább fizess rá 5k-t, megéri), és egy normális VGA kártyát. Érdemes egy használt, jó állapotú Radeon 1950XT-ben gondolkodni (ár/teljesítményben a legjobb), aztán majd csak DX10.1-esre cserélni, mert addig szépen elfut minden játék full grafikán az 5600+on (főleg 1024x768-ban), és azt még tuningolhatod is (VGA-t és CPU-t is). DX10-esek felejtősek. Ha mégis DX10-est akarsz, és csendeset, akkor HIS Radeon-ok közül érdemes válogatni, ezek közül a 2600XT GDDR4 ráadásul gyors is, nem csak korszerű.
LCD monitorban jó az 5 ms-os, inkább a fényerőt és a kontrasztarányt nézd, azok jobban korlátozzák a láthatóságot, és a játékok élvezhetőségét, ráadásul azok sok 5ms-osnál is alacsonyak. Hasonló árban én inkább nagyobb fényerejűt és jobb kontrasztarányút, láthatóságút javasolnék akár 8ms frissítés mellett, mert elméletileg 8ms alatt az emberi szem nem veszi észre a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest