- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
katt777 #4761 üzenetére
Csak az RMClock-hoz lenne hozzáfűzni valóm, a többi rendben lenne részemről is.
Nálam jelenleg úgy van beállítva az RMClock, hogy a Performance of Demand profil 5x...10.5x szorzó között dolgozik. A Maximal Performance-ra 11.5 lesz a szorzó és kap egy kis plussz feszt a proci. Így a számolásigényes feladatokhoz tudok kapcsolni nem kevés kakaót, mivel alapállapotban bőven elegendő a PoD-ban beállított sebesség.
Mikor először bekonfiguráltam a PoD-ot, kaptam pár kékhalált. Először a lépcsőknél beállított feszt növelgettem, hátha az a gond, de kicsit átgondoltam a dolgot és a 10-es szorzónál módosuló memóriaosztó miatt azt kihagytam a lépcsőből. A memófreki így nem ugrik olyan tartományba, amit már nem bírnak a modulok. A 9.5-es szorzónál pedig a proci órajele már lecsökken olyan értékre, ahol a kisebb memosztó mellett is működőképes tartományban marad a RAM.
Lehet nálad is hasonló probléma volt RMClocknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest