Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Csak az RMClock-hoz lenne hozzáfűzni valóm, a többi rendben lenne részemről is.
Nálam jelenleg úgy van beállítva az RMClock, hogy a Performance of Demand profil 5x...10.5x szorzó között dolgozik. A Maximal Performance-ra 11.5 lesz a szorzó és kap egy kis plussz feszt a proci. Így a számolásigényes feladatokhoz tudok kapcsolni nem kevés kakaót, mivel alapállapotban bőven elegendő a PoD-ban beállított sebesség.
Mikor először bekonfiguráltam a PoD-ot, kaptam pár kékhalált. Először a lépcsőknél beállított feszt növelgettem, hátha az a gond, de kicsit átgondoltam a dolgot és a 10-es szorzónál módosuló memóriaosztó miatt azt kihagytam a lépcsőből. A memófreki így nem ugrik olyan tartományba, amit már nem bírnak a modulok. A 9.5-es szorzónál pedig a proci órajele már lecsökken olyan értékre, ahol a kisebb memosztó mellett is működőképes tartományban marad a RAM.
Lehet nálad is hasonló probléma volt RMClocknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest