- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4211 üzenetére
Az újságokkal pl. a nagykerben csinálják, mert több városban is próbálkoztam, mindenütt hiányoztak a nagy méretű poszter mellékletek a spéci lapokból. Ott könnyű, és nagy tételben lehet vele üzletelni. Hardvereken ekkora haszon biztosan nincs, de pl. egy posztert 2-3szor annyiért eladnak, mint annak az újságnak az ára, amelyikhez INGYEN adták.
Másik trükk: A gyártó által adottnál sok kisker (van kivétel?) rövidebb gar-t ad, néhol még a gyári gar. szelvényt is sajátra cserélik (ha az előbbin szerepel a gar. idő), így ha az ott kapott gar. idő után visszaviszed a cuccot javítani, persze ott hagyod (javíthatatlan - mondják), és inkább fizetsz egy újért, nekik meg ingyen van egy újabb hardverük, amit eladhatnak.
Nemrég egy LG DVD-íróval jártam három hónapig a kálváriámat, akkor derült fény pár ilyen turpisságra. Erre pl. 2 év gart adtak (máshol csak 1-et, tehát ez még jó aránynak számított), de a Fogy. Véd. Fel. szerint erre biza 3 év járna. De ez csak 1 példa. Az, hogy az LG és szaxervize mit sz@rakodott egy garos javítással (pl. 3x kaptam a javíthatatlan készülék helyett állítólag újat, amelyek mind hibásak voltak), utána meg még nekik állt feljebb a panaszom miatt, az a cég Mo.-i képviseletét minősíti, akárcsak kísérleteik a papírok gondos eltűntetésére, amit, feltámadó önérzetemnek hála, végül nem tudtak megtenni. Máskülönben semmi bizonyítékom nem lenne a jogszabályok és az elemi illemszabályok tudatos áthágására. Szóval az LG termékeket pl. én leírtam.
Bocs az off kitérőért, de talán pár ember figyelmét felhívtam a visszásságokra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest