- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MyKonzerv
üzenetére
erdekes, hogy az xtremesystems szakmailag nagysagrendekkel jobb mint a ph!, megsem szol senki, hogy ott meg processzor steppingeknek is kulon topikot nyitnak

en most megmondom, hogy ezt en is meg fogom tenni.. ha a moderatoroknak ez nem tetszik, akkor majd szoateszik es bezarjak/kitorlik
nagyon okos otlet, hogy minden a64 egy topikban legyen.. az ember talaljon meg barmit is.. gratulalok.. en azt hittem, hogy az eletet egyszerubbe kell tenni, nem pedig bonyolitani
mod: bocs, de majdnem elfelejtettem a legfontosabbat.. pontosan azert nem lehet peldaul egyseges topikokat csinalni, mert kenytelen vagyok/vagyunk ilyen teljesseggel felesleges, es off hozzaszolasokkal teleszorni a topikot, hogy az alatalad emlitett dologra reagaljak/reagaljunk.. azert szerintem ezen kicsit gondolkozz el..
nincs nekem bajom veled, de meg eleg sok ember van itt akik ilyen (szerintem) felesleges hozzaszolasokkal ''higitjak'' a topikot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest