Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MyKonzerv
üzenetére
erdekes, hogy az xtremesystems szakmailag nagysagrendekkel jobb mint a ph!, megsem szol senki, hogy ott meg processzor steppingeknek is kulon topikot nyitnak

en most megmondom, hogy ezt en is meg fogom tenni.. ha a moderatoroknak ez nem tetszik, akkor majd szoateszik es bezarjak/kitorlik
nagyon okos otlet, hogy minden a64 egy topikban legyen.. az ember talaljon meg barmit is.. gratulalok.. en azt hittem, hogy az eletet egyszerubbe kell tenni, nem pedig bonyolitani
mod: bocs, de majdnem elfelejtettem a legfontosabbat.. pontosan azert nem lehet peldaul egyseges topikokat csinalni, mert kenytelen vagyok/vagyunk ilyen teljesseggel felesleges, es off hozzaszolasokkal teleszorni a topikot, hogy az alatalad emlitett dologra reagaljak/reagaljunk.. azert szerintem ezen kicsit gondolkozz el..
nincs nekem bajom veled, de meg eleg sok ember van itt akik ilyen (szerintem) felesleges hozzaszolasokkal ''higitjak'' a topikot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest