Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MyKonzerv
üzenetére
erdekes, hogy az xtremesystems szakmailag nagysagrendekkel jobb mint a ph!, megsem szol senki, hogy ott meg processzor steppingeknek is kulon topikot nyitnak

en most megmondom, hogy ezt en is meg fogom tenni.. ha a moderatoroknak ez nem tetszik, akkor majd szoateszik es bezarjak/kitorlik
nagyon okos otlet, hogy minden a64 egy topikban legyen.. az ember talaljon meg barmit is.. gratulalok.. en azt hittem, hogy az eletet egyszerubbe kell tenni, nem pedig bonyolitani
mod: bocs, de majdnem elfelejtettem a legfontosabbat.. pontosan azert nem lehet peldaul egyseges topikokat csinalni, mert kenytelen vagyok/vagyunk ilyen teljesseggel felesleges, es off hozzaszolasokkal teleszorni a topikot, hogy az alatalad emlitett dologra reagaljak/reagaljunk.. azert szerintem ezen kicsit gondolkozz el..
nincs nekem bajom veled, de meg eleg sok ember van itt akik ilyen (szerintem) felesleges hozzaszolasokkal ''higitjak'' a topikot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- RAM topik
- Path of Exile 2
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fogyjunk le!
- Windows 11
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest