- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Eddig sem volt titok, hogy az AMD sokáig lemásolgatta az intel procijait és továbbfejlesztette. De a 64 bites procikkal ők jöttek ki előbb, és mennyivel jobb áron +kaptál egy jobb teljesítményt sokkal kevesebb fogyasztással. Jók a c2d procik, de azért ár/értékben még mindig az AMD a jobb. Arról nem is szólva, hogy am2 foglalatba am2+-os procik még biztos belemennek, az intel jelenlegi foglalatába is belemnennek majd az új procik, csak működni nem fognak
Nem vagyok AMD fan, ahogy te neveztél
, 1xűen nem szeretem az intelt, se a mikrofost, lassan wint is hanyagolom intellel 1ütt..bocsizni meg nem kell, mindenki azt vesz amit akar, látom neked is AMD-d van
#2739 wassermann: iszonyat jól hűtenek azok a gyári bordák maxon, csak kiba hangosak is, viszont a proci környezetében nálam minden hideg volt, mikor használtam400-on nem tudom milyen lehet, akkor még nem volt fordszabályzós lapom. Valszeg nekem is be kellene néznem a chip borda alá a lapon, de még nem vitt rá a lélek..
#2740 rauschie: biostar TF550, 20k alatt +van újan -
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Aki jön javasoljuk neki az am2+ ! Amibe azután belemegy az am3. Ha vált az am2+ sokkal jobban jár egyrészt tudja használni a ddr2 ramokat, amit intelnél nem valószínü. Valamint azok már pcie 2- vel lesznek felszerelve. Tehát egy jó lappal és 1066 os rammal sokáig ki lehet majd bírni és csak procit és vga-t kell majd cserélni. (legalábbis most még így szólnak a hírek)
Persze aki mindig teljes rendszert akar cserélni az vegyen itelt nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest