- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10504 üzenetére
Forditva. Annó volt magyar nyelven ecs. Aztán azóta nem találom és csak ez van. Most ez vagy minek, vagy valahol van ecs magyar honlap.
diablo1984: egyrészt igazad van. Másrészt két dolog miatt nincs (három) mindenhol vannak hibás szériák. Gigáéknál is. Az ecs lapok annó fele, háromnegyed annyiba kerültek mint asus és társai (ma nem tudom). Harmadrészt annyiszor volt már olyan dolgom ami tömeg cucc. Nem baj az mert mint írtad megvannak az előnyei. De én pl mindig akartam egy sappi lapot. Nem fehér ugyan, de az országba talán nekem van egyedül és európában sem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest