- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #8569 üzenetére
gyujcsábe ne legyen ott hideg
-
Gyuri27
félisten
válasz
FireKeeper #8556 üzenetére
Az egy sz.r. Nem játék. Az optimalizást náluk nem is halloták. Ennyi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8550 üzenetére
Igazad lehet. Lejjebb írtam, hogy hűvösebbek valószínüleg mint a 690-s lapokon. Pedig az sem meleg. De ahogy drága édesanyám mondja mindíg "fiam nem kér az enni".
Tehát ha van rajta az nem baj. -
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8543 üzenetére
A bordának (szerény fizikai ismereteim szerint) forrónak, melegnek kell lennie. Mert akkor vezeti a hőt. Ill minnél nagyobb felületen annál jobban adja le a hőt. Ha a képet megnézed kb a hátsó venti elé esik a borda. tehát a hűtés is meg van.
Tehát szvsz ezek a bordák többet érnek annál amit linkeltél, annál ami nincs, meg mégtöbbet.
Persze ez csak az én véleményem. -
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8540 üzenetére
"A hő távolra nem terjed gyorsan" ez mellik fizikai tétel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #8536 üzenetére
Kapni lehet őket. Nagy teszter nem vagyok, de gondolom valami véleményem lesz hamarosan. Mondjuk elsőre a bordák kicsinek tünnek, de ha jobban belegondolok a 690-s lapokon se volt nagyobb. Remélem alapfeszes tuninghoz elegek. Ha meg nem zalmi legyező (ugyis a fiókban porosodik) és a másik zalmi kékség mehet rá (az még nincs de 1k-ért kapható)
-
Gyuri27
félisten
A gyereké papi!
Bon3ss: majd nándit ráveszem valami tesztre. Azután ócsóé megveszem tőle használtan.
TomBoy1986: de tudnak, az abit 770-s lapja is tud.
Oliverda: igen ilyen válaszokkal megértem. Fú mer az megy 4 gigát. hogy minek kitudja.
daa-raa: már csak egy red edition vga kellene a sappitól (vagy egy msi vga)
-
Gyuri27
félisten
Na emberek lehet nándikánál ámuldozni.
Ill ezeket is ajánlani Sapphire PC-AM2RS780G, Sapphire PC AM2RX780. Egyik szemem sír a másik meg üveg. -
Gyuri27
félisten
válasz
petyuska74 #8378 üzenetére
Szólj majd nekünk is
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8312 üzenetére
Ha íngyé adják?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8306 üzenetére
Csak ne tuningoljál és ne az int vga-t használd
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8304 üzenetére
Egyrészről érthető a probléma. Másrészrőll meg aki ilyen procit vesz az vegyen alá állat lapot.
-
Gyuri27
félisten
Tuningoljál
abit announced the A-N78HD Motherboard based on NVIDIA GF8200 integrated chipset for AM2+ Phenoms itt az áruló. Tessék akinek hiányzott az abit.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Nem baj az ha hosszú, de vastag is legyen.
Ha innen nézem akkor jó a 740g. De én több dologra szokom használni. Mivel minimális az árkülönbség én ezt választanám. Ezt az előző hsz-ben is hangsúlyoztam.
Meg én úgy gondolom, ha lehet és van miből választani az int vga lenyen dx10-s. De ez csak az én gyíkom. -
Gyuri27
félisten
Ha az árak így állnak akkor valóban érdekes lehet mint a 69g ellenfele. Már csak a tuning a kérdés.
De mondom a tutit. A 78-s giga nagyon tetszik. Úgy látszik a giga most valamit elkapott mert nagyon jók a cuccaik (tudod miről hadoválok).
De ha egy szer elkészül a gépen én a 78 s2 és s3 közül választanék. Nálam ugyanis a cuccok nagyrésze örökös mint a szegénység -
Gyuri27
félisten
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
daa-raa: Szerintem hagyjuk. Válaszoltam. Ha akarod megérted ha akarod nem. Magyarul van. Leírom megint.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
cowboy_bebop #8112 üzenetére
Aki nagy kariból akar cf-t az ne ezt a lapot vegye. De pl egy 3830 cf-nek bőven elég lehet. Meg egy fizikai kártyának is eléglehet. Tehát van miből mazsolázni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8065 üzenetére
Akkor már csak pár hét és nagyon olcsó lesz
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8019 üzenetére
Olyan ez a teszt mint egy asrock bios. Sivár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
greatchaos #8015 üzenetére
Nem csak árban, de teljesítményben is ott a lik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8013 üzenetére
Miért ne lenne. Azért jóval egyszerübb. Eleve 128 bit csak. Gondolom a memók is kicsit gyengébbek lennének. Valami egyébként meg szerintem kell a 3650-70 és a 3850-70 közé. Vagy nem?
-
Gyuri27
félisten
Április 7-ei árzuhanás az AMD-nél
VR: most. Azért én bizakodó vagyok, hogy legalább a 36xx szériáig kitolják. Egy 3690-l kimondottan jó lenne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8003 üzenetére
Igen az abit és képes arra mint az asus.
Szerintem nem kell crack.A verseny miatt mivel nv szorít működni fog mással is.
[link] by daa-raa. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7998 üzenetére
De könyörgöm ne abit lapot vegyél.
Azok nem szeretnek minketnesa: szerintem VR egy int vga-s csodát szeretne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #7989 üzenetére
Nem soká itt a 9100 is. Annak meg még kellemesebb lesz az ára.
VR: remélem ezek tuningosabbak. Bár én az x3-t várom már nagyon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7985 üzenetére
Span nézegetted már ezt az oldalt? [link] azét itt meglehet nézni az arányokat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #7981 üzenetére
Bios jó? Eist.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #7978 üzenetére
Ezeket a lapokat 800-s procikkal párosítják. Azért mert a lap kezeli min az 1066-t. Tehát 800-ról az már 1066-ra már jelentős tuning. 8-s szorzó esetében is +528. De általában a 280-300-t vinni szokták 10 alatti szorzóval.
band1103: aki nálam rosszabbul beszél angolul az festi magát. Ettől függetlenül el lehet igazodni benne. Miért? Mert a szak kifejezések mindenképp angolok mert nincs magyar megfelelője. De írd le mit szeretnél.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #7973 üzenetére
Nem mindgyik asrock öszvér nem kezeli a corókat. Van ami a q-t is kezeli. Mi a lap tipusa.
VaniliásRönk: Akkor dombon a tanya. Csak az fsb-t kell tolni. Most ezt miért mondod. Legutóbb is csak a hybrid-t hagyta el a 7xx-s lapokról. Mint annó a k10-ről az 1066-t.
nesa: ez csak egy dolog miatt szar. Itthon is vannal oldalak, ahol sokkal több amd/ati hír van. A kinti lapokon meg annyi van mint a szemét.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #7968 üzenetére
Itt mindenki fél az amd-től mint ördög a tömjéntől. Az intelnél egyszerű a képlet. Az int grafika nem nagyon játszik. Tehát azt nem nagyon kell tesztelni. A tuning meg annyi hogy állisd 1:1-re a ramokat akár milyenek legyenek (ha 800-s) és 7-8s szorzóval told a lapot 400-ig. Ennyi és nem több. Így tesztet írni is könnyebb. Kiváncsi leszek a nehalemnél a natí 4 mag és az integrált imc miatt mennyi inteles ember vagdossa föl az ereit. Mert nem tudja mi micsoda.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
aleister #7927 üzenetére
Amíg az új jobb, nagyobb tudású stb addig nem kutatom a világ ama rejtéjét, hogy a régi miért drágább.
De megmondom, a magyar kiskerek így működnek. Egyszer valamire rányomjár az árcédulát valószínüleg rajta is marad.
Ja meg a ramoknak nem lehetett feszt adni, meg állitgatni meg ilyenek. Tényleg fasza. Nem sokszor egyezik a véleményünk VR kollégával, de a tények azok tények. nem sokan voltak azokkal a lapokkal kibékülve. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest