Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: az alaplapom giga ga-ma 790x-ds4, phenommal.
Az alaplap manual-ja szerint a ramokat nem balról jobbra indulva, hanem fordítva, azaz jobbról balra kell telepíteni. Nálam 2x1 gb ram van, így jobbról balra elkezdve a telepítést logikusan a két bal oldali slot maradt szabadon. Furcsálltam, de hát a manual ezt külön így kéri.
Ezzel szemben amikor a gép beindul, a bios szerint a két 1 gb-os ram a slot 3-ben és a slot 4-ben van, nem pedig a slot 1 és 2-ben. Cpuz szerint is.
Mindezek alapján egyrézt nem tudom, hogy kinek higgyjek, (alaplap manual vagy a bios/cpuz), illetve az, ahogy a ramok most vannak (slot 3 és 4) jár-e bármilyen problémával, okoz-e bármilyen teljesítménybeli problémát.
feltettem a kérdést a ramos topikban is, de ott azt mondták, ezen ne izguljak....de egy kicsit azért izgulok...
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest