Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
sziasztok!
segítség kellene:
vettem egy sapphire pure am2rd580-at
[link]
és estétől nem két kártyával fogom használni (átmenetelileg), hanem egy vga-val.
ott a felirat a pci-exek mellett, hogy master és slave, ez eddig ok. alapból két kártya volt már az első használatkor is, de ha az egyiket kiveszem nem indul a windows. mindegy melyikbe rakom, egyiknél se. catalystot használok, mert a gyári ati driver nem ment fel. de nem állítottam át (illetve nem találtam benne) crossfire-ra, mert alapból úgy ment a gép, így ismerte fel.
hol tudom, átállítani a a catalystban és kell-e a biosban és hol állítani, ha csak egy kártya lesz benne.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi