- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
sziasztok, am3-as topikot kerestem, nem találtam.
létezik mATX-es am3-as alaplap? -
-
Bermi
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11686 üzenetére
köszönöm
(#11688) Oliverda: Neked is.
akkor marad a deluxe, ha ez a legjobb phenom II-re készen álló amd chipes alaplap.
igen hosszabb távra tervezem, akkor megveszem ezt is, meg még egy sima phenomot.
köv. karácsonykor költhetek megint pénzt a cégnél, addig megtartanám. reménykedtem, hogy van valami drágább, de ez is elég lesz (majdnem i7-es cucc lett, de ezt ebben a topikban nem hangoztatom
.
uccsó kérdés, de lehet, hogy átküldötök a ram topikba
:
Bandit árulja: OCZ 2x1GB 1200MHz Reaper, ebből 4db-ot érdemes venni?, fog ebben a lapban ezen az órajelen működni, vagy ugyanúgy mint a sima kingmaxom 1066-on csak (mert akkor nem cserélem le)?szerk: a ram miatt ha számit phenom 9950 be lesz bele
-
Bermi
aktív tag
sziasztok
szintén phenomII-re várok, de lapot most venném meg.
ezt a lapot itt is láttam, hogy ajánlottátok:
kérdésem az lenne, hogy a sima Asus M3A78-T -től miben különbözik még?
persze nem kell mindenre kitérni, inkább nagyvonalakbanemiatt jobban teszik a sima:
az alaplapi vga, nekem jól jönne, mert vga-t gyakran cserélek, de nem gond, mert eddig úgy csináltam, hogy az utódot vettem meg előbb és utána adtam el a másikat, de ez egyszerűbb lenne.de mik azok ami miatt megéri sokkal jobban a deluxe?
vagy milyen más alaplapot érdemes most választani, hogy ne kelljen az új prociknál azt is cserélni?
csomó teszt elolvasása után, mint hozzá nem igazán értő, most azt se tudom mi, hol miért is stb.Asus Crosshair II Formula ez nagyon teszik, már a hozzáadott cuccok miatt is(hangkártya stb.)+ itt is van alaplapi vga, ami persze továbbra se feltétel, de ha lehet maradnék mindenben (újra) amd-ati vonalon.
giga-t nem szeretnék év eléjén volt egy MA790FX-DQ6-om, (sztem tévedésből a edigital 30e körül szórt ki, akkor minden bazárosnál 45-50e volt), gyorsan megvettem, hozzá a phenomot stb. de annyi bajom volt vele (gondolom kezdetleges bios miatt is), hogy egy daradbig kerülöm a márkát.
bármilyen öteletet, javaslatot, előre is köszönök
-
Bermi
aktív tag
msot meg a hangot akartam kipróbálni. és nem müxik. na mindegy, resetelek és újratelepítek mindnt.
-
Bermi
aktív tag
sziasztok!
segítség kellene:
vettem egy sapphire pure am2rd580-at
[link]
és estétől nem két kártyával fogom használni (átmenetelileg), hanem egy vga-val.
ott a felirat a pci-exek mellett, hogy master és slave, ez eddig ok. alapból két kártya volt már az első használatkor is, de ha az egyiket kiveszem nem indul a windows. mindegy melyikbe rakom, egyiknél se. catalystot használok, mert a gyári ati driver nem ment fel. de nem állítottam át (illetve nem találtam benne) crossfire-ra, mert alapból úgy ment a gép, így ismerte fel.
hol tudom, átállítani a a catalystban és kell-e a biosban és hol állítani, ha csak egy kártya lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest