Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nálam engedélyezve van az általad írt BIOS beállítás, mégsem ment a bill. az XP javítótelepítés azon részén. Természetesen miután PS2-vel továbbléptem a következő helyen, mikor júzer aktivitásra volt szükség már működött a USB-s bill is.
A javítótelepítést azért emeltem ki, mert normál telepítésnél nem volt semmi probléma .
A két esetet megvizsgálva OPrendszer ill. telepítő eszközkezelési probléma következik amit szerintem egy kis odafigyeléssel el is lehetne kerülni. Az odafigyelés az OPrendszer telepítő készítőinek részéről kellene, esetleg ha a USB támogatást a legelső júzeraktivitást igénylő rész előtt aktíválnák.
A javítótelepítés kivételével nem tapasztaltam egyébként problémát USB-s billentyűvel.
A BIOS USB beállításra visszatérve régebben volt nálam olyan alaplap, amelyik alapból nem kezelte (értsd: pl. BIOS reset után) a USB-s billentyűt. Na ezeknél picit problémás XP-t telepíteni. Még mindig nem értem miért van sok lapnál alapból kikapcsolva a USB bill. BIOS-ban, de biztos erre is van magyarázat.
Bootskin progira: alaplaptól teljesen független. Maga a boot képernyő az OPrendszer kernel fájljában van tárolva. Ezzel a Bootskin progival képet tudsz berakni vagy már egy befordított krnl.exe-t pakol be? SP probléma lesz szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Gitáros topic
- Milyen program, ami...?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest