Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda
üzenetére
Én elgondolkoztam am3/ddr3 vásárláson, értelmét nem látom. Vagy veszek most valami 1 v 2 gigás ddr3-at és megvárom amíg lemegy az ára és olcsó lesz, vagy inkább 4x2 vagy 2x2 végül is tök mind1 ddr2-t olcsón, és ha feltétlen ddr3-ra akarok váltani addigra annak felmegy az ára és el lehet adni bukta nélkül..lásd mostani ddr1 árak.
Ez az apróban keressünk ddr3-at nagyon nem kóser, mert akkor kereshetünk ddr2-t is
Újan 2 gigás kingmax 3 év garral 6k, gar nélkül 3k-t érhet...én 5 évvel vettem a bd-ket, abból eltelt tán 2 hónap, még esetleges váltáskor is bőven garisak lesznek és el lehet adni őket.Na de ez nem ram választós topik, befejeztem

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újan 2 gigás kingmax 3 év garral 6k, gar nélkül 3k-t érhet...én 5 évvel vettem a bd-ket, abból eltelt tán 2 hónap, még esetleges váltáskor is bőven garisak lesznek és el lehet adni őket.