- iPhone topik
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
diablo1984 #12548 üzenetére
Sajnos néhány procit nekem is muszály volt már kupaktalanítani, és miután levettem rá is jöttem mi volt a jelenség oka.
A lényeg, hogy a proci hőmérséklet mindenféle lapban magas volt alaplapi mérések szerint, viszont a hűtő bordái gyakorlatilag hidegek.
Az a fekete kulimász ami a hővezetést biztosítaná a kupak és a mag között kiszáradt szétrepedezett volt, tulajdonképpen nem vezetett már át szinte semmit.
Egyébként meg ha gyári nagyságu a hűtő fém test akkor az szépen felül a kereten és nem is lehet vele lesarkazni a procit. (Persze gondolom néhányan még így is képesek lennének azért rá)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest