Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia Mindenki!
Direkt nem írtam, pontos típust, mert csak azt próbáltam sugallani, hogy bármely gyártónál becsúszhat hiba nem kell annak, tipikusan 1-2 márkára szűkűlnie.
A giga lapokat sokan istenítik, erre tessék, ez sem volt különb a Deákné vásznánál.
A köz nyomásának engedvén azért elárulom, hogy a lap egy GA-M750SLI DS4 volt.
Már előre hallom, a következő szavaitokat, de szólok, hogy nem a csipszet volt a hibás, sőt kifejezetten fürge kis jószág volt, csak sajnos kicsiny lábacskái rossz talajon vertek gyökeret.Nem sokat tököltem vele, de úgy gondolom, a lap táp vezérlő áramkörei mentek tönkre. Ha megnyomtam a bekapcsoló gombot nem kapcsolt be, vagy elindult, leállt és mindezt 5-6 másodpercenkét ismételte, de a postig nem jutott soha. Utoljára nem kapcsolt le, de nem indult el. Elég is volt belőlle.
A proci ebben a lapban egy F3-as windsor 6400+ volt. Ennek semmi baja szerencsére, egy ninja 2 tartja 30 celsius fokon jelenleg is.
Egyébként egy M3N HT Delux-ra cseréltem. Kövezzetek meg, de szimpatikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest