Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nem volt időm, de nagyon szimpatikus a 2 új teherautó, lehet végre az orosz vonalon túl is lesz értelmezhető alternatíva - bár én eddig is használtam azokat, csak hát a többség iszonyatos benzintemető, nagyon kicsi tankkal.
Azt másnál is csinálja néha, hogy elfelejti a season passt a játék? PCn megvan a year 3 kiadás, tehát abban benne van minden, meg vettem pár autós kieget, de van, hogy belépek és valamelyik pályán ott a lila lakat. Xboxon megvan a GP alapjáték + oda megvettem a Season Pass 3-at, de ott is néha úgy indul, hogy nem elérhetőek a cuccok. Aztán kilépek, belépek és max 2-3 indítás után megint jó.

Egyébként tök jó offmeta járművekkel is menni, egyik délután gyerkőccel multiban "szenvedtünk" jó 1,5 órát pár szinte stock Hummerekkel- baromi jó hangja van -, próbáltuk az upgrade-eket kiszedni Alaskában. Jól szórakoztunk miközben dagonyáztunk és egymásba kapaszkodtunk. Persze az egész lerendezhető lett volna egy jó 10 perc alatt, ha kihozom a fullos tatarint, de ez többet ért.

-
Triathlete
senior tag
Ránézek köszönöm.
A dolog háttere, hogy egyszer már elég messzire jutottam magamtól viszont most egy második nekifutással, igyekeznék jobban kézben tartani az anyagi részét a dolgoknak és a maxot kihozni. Emiatt, hogy az első két map kivégezve, az otthagyott halom üzemanyagot szívesen használnám fel másik pályán. Alaskában négy darab Fuel Carrier Semi-Trailer van tele mellette pedig két kisebb. Csak a négy "nagy" trailer majd 15.000liter üzemanyag. Megéri áthurcolni, még a kétszeri deploy ellenére is, ha 6 creditbe kerül egy liter. Továbbá perverz tudom, de kíváncsi vagyok meddig tudok eljutni úgy, hogy sorban a játék által biztosított járműveket és a meglévő üzemanyagot használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest