- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Az U8-ról teszt is van a neten: U8 okosóra teszt
Az üzemidejük meglehetősen jó, simán mennek 4-5 napot normál használat mellett. Az U8-ban van hőmérséklet és légnyomásmérő, de ezek nem funkcionálnak jól, mert a karod felé van a szenzor és a kezed melegét méri jóformán. Jiányzik belőle az alvásfigyelés és a digitális iránytű. Az U8-ban három kapacitív gomb van alul, a középső a hangerőé, az U10-ben viszont integrálva van egy kapacitív gombra, illetve ez utóbbinál a képernyőt oldalra is lapozhatjuk (visszalépés funkció, léptetés), míg az U8-nál ez nem lehetséges!
-
-
kisspista
senior tag
Helló,
Nekem van egy ilyen órám, vannak tapasztalataim vele kapcsolatban! Nem rossz kis szerkezet! Volt szerencsém az U8-hoz is, de az U10 az nekem sokkal jobban fekszik!
Rájöttél már, hogy lehet a hívó fél nevét megjeleníteni beérkező híváskor? Sokáig szenvedtem azzal, hogy a telefonkönyvet szinkronizálja az órával, aztán rájöttem, hogy a SIM kapcsolatokat nem kezeli; csak a telefonban lévő neveket jeleníti meg. Lehetséges, hogy itt van a kutya elásva: és nem megfelelő név alatt szerepelnek a személyek, lehet azért nem látom a hívás beérkezésekor a nevet!
Esetleg firmware van hozzá vagy valami flash tool, amivel a szoftverét le lehet menteni?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Könyvajánló
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest