Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesliemusic
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Smart Watch GV19 okos órát, gondoltam hasznos lesz vezetés közben.
Sajnos nem tudom párosítani a telefonnal. Hiába telepítettem a leírás alapján az appot...QR kód van az órán és azt érzékelve megnyit a teló egy oldalt, ahonnan egy appot le lehet tölteni de ezzel sem sikerül...
Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne lelket lehelni bele? Bár önállóan is fogad SIM kártyát, de én nem akarok bele tenni.Talán lesz itt valaki, akinek sikerült a párosítás...merthogy nem is látja az eszközt a teló.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest