- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence #23 üzenetére
Játékra 60 fps nem elég,ezt kategórikusan ki merem jelenteni.
Az,hogy a TFT képe milyen felbontásban jó,az más tészta.Nem is értem,hogy jön ide.
A nagy híres SLI rendszer 1280-ban tudjon már 60+ fps-t,400.000 forintért ez a minimum ami elvárható tőle. -
anonymou3
csendes tag
válasz
PH! kedvence #14 üzenetére
Pl.: mit? Hallottam a Samsung ?ms válaszideű moncsiáról az szerinted jó? Bár játékra én szívem szerint egy nagyobb crt-t vennék, de ha adtok értelmes választ, hogy miért vegyek mégis tft-t akkor mindenre vevő vagyok...!
-
-Jackson-
őstag
válasz
PH! kedvence #14 üzenetére
a tft-ket igaz annyira nemvágom, de ezaz alacson válaszidős dolog érdekes. vannak ugye olyanok, amik a 8ms-t csak szürkéből szürkébe tudják, színesben marad a 25ms. akkor vannak valami kevert vagy vegyes válaszidővel jelölt tipusok is. a crt amit ajánlottam meg 140-150hz környékén viszi az 1024-et. eztmég egyik tft sem tudja...
-
anonymou3
csendes tag
válasz
PH! kedvence #12 üzenetére
Én nem akartam megbántani csak vhogy így jöttek ki a sorok egyébként megnéztem, amit ajánlott és elég jónak tűnik az a moncsi...! (LG F920P Flat)
Az a helyzet, hogy én most akarom kipróbálni az SLI-t és 2db 6800GT-nek azért húzós az ára, az még nekem is sok! Ezért marad a 2db 6600GT Extreme! Szerintetek ezzel a konfiggal el lehet lenni kb. 2évig? Vagy mit kéne változtatni ahoz, hogy meglegyek vele 2évig?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest