Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• seederking

őstag

Üdv

Szerintem simán ott van a játék.Az igaz azért,hogy a több gigás pach-ek kicsit tulzóak.De legalább játszható ezek installálása után.Nekem csak az elején volt problémám.Azzal,hogy nem akarta elmenteni a grafikai beállításokat.
    Kicsit gépigényes játéknak tartom,de azért ad is vissza.Az esős napszak nagyon komoly szerintem.
    fps terén szerencsére 30-egy-néhány alá még nem esett le.40-50 az átlag,egy phenom 955~3.6ghz + HD 7850,8Gb ram társaságában.Nem tudom ez mennyire jó.A lényeg,hogy szép és játszható.(majd minden fullon)
    Azt hittem a vga-m jó ideig elég lesz de sajnos nem ez látszik:Sleeping Dogs,Medal.... eléggé nyúzzák.

Azt nem tudjátok,hogy lehet +lovét szerezni?Mert elég lassan gyarapszik a küldetések folyamán és pl a kocsik elég húzós áron vanak.Apropó kocsik:Úgy nem lehet gyarapitani a járműparkot,hogy beállok a garázsba és kész.Csak amit megvettem az elérhető?No meg a forgalomból lefoglaltak:)A kék táskákról tudok,elég sokat már meg is találtam de valami + hát ha akad.,,ja meg az utcán álló "segítségre szorulók" is meg voltak.De össz-vissz kb 200 ezrem van.egy jó verda + 300-400 ropi.
    Másik kérdés:Az első kerülteben járok még de már nincs ikon ahová/akihez mehetnék.Ilyenkor mi van?Kocsikázzak át egy másik kerültebe és kapok majd új pontokat ahol feladatok várnak vagy mi a teendő?

A masszázsos csajok mire valók?,,,,mert nekem csak lóvét sikerült elb..ni.

Új hozzászólás Aktív témák