Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Üdv
Szerintem simán ott van a játék.Az igaz azért,hogy a több gigás pach-ek kicsit tulzóak.De legalább játszható ezek installálása után.Nekem csak az elején volt problémám.Azzal,hogy nem akarta elmenteni a grafikai beállításokat.
Kicsit gépigényes játéknak tartom,de azért ad is vissza.Az esős napszak nagyon komoly szerintem.
fps terén szerencsére 30-egy-néhány alá még nem esett le.40-50 az átlag,egy phenom 955~3.6ghz + HD 7850,8Gb ram társaságában.Nem tudom ez mennyire jó.A lényeg,hogy szép és játszható.(majd minden fullon)
Azt hittem a vga-m jó ideig elég lesz de sajnos nem ez látszik:Sleeping Dogs,Medal.... eléggé nyúzzák.Azt nem tudjátok,hogy lehet +lovét szerezni?Mert elég lassan gyarapszik a küldetések folyamán és pl a kocsik elég húzós áron vanak.Apropó kocsik:Úgy nem lehet gyarapitani a járműparkot,hogy beállok a garázsba és kész.Csak amit megvettem az elérhető?No meg a forgalomból lefoglaltak
A kék táskákról tudok,elég sokat már meg is találtam de valami + hát ha akad.,,ja meg az utcán álló "segítségre szorulók" is meg voltak.De össz-vissz kb 200 ezrem van.egy jó verda + 300-400 ropi.
Másik kérdés:Az első kerülteben járok még de már nincs ikon ahová/akihez mehetnék.Ilyenkor mi van?Kocsikázzak át egy másik kerültebe és kapok majd új pontokat ahol feladatok várnak vagy mi a teendő?A masszázsos csajok mire valók?,,,,mert nekem csak lóvét sikerült elb..ni.
Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Ma van a szülinapom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kék táskákról tudok,elég sokat már meg is találtam de valami + hát ha akad.,,ja meg az utcán álló "segítségre szorulók" is meg voltak.De össz-vissz kb 200 ezrem van.egy jó verda + 300-400 ropi.