Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Batman AC az sokkal kisebb területen játszodik és egy jól bejáratott UE3 fut alatta.
-
Bjørgersson
félisten
Tegnap kipróbáltam én is a játékot, nagy nehezen eljutottam Mingig, de nekem valamiért nagyon nem tetszik. Kontrollerrel játszok de egyszerűen nem megy a verekedés, pedig már lassan egy éve szinte mindent ezzel nyomok.
A gépigényt meg nem értem miért ilyen nagy, pl. a Batman: AC sokkal szebb nála, mégis megy lag nélkül csutkán, ez pedig még Normalon is lagzik és alig van meg 45 FPS.
Még egy esélyt adok neki, hátha.
-
atidzsiforc
őstag
-
Rexcor
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.

-
atidzsiforc
őstag
Balra-jobbra nyilakon double tappelj a valtashoz, szimpla nyomasra kiirja a nevet, hosszu nyomas hangeroszabalyzo.
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
A rádión mivel lehet csatornát váltani mert nálam beragadt valami kínai-japán zene és mindig ez megy. Nem bííííírom már.

-
CJ3
senior tag
válasz
ronaldu98
üzenetére
Elkezded a felfele nyilat nyomni, majd mikor zöldre vált megnyomod a bal nyilat ekkor ugrik a következő reteszhez, ilyenkor a felfele gombot nyomod mert visszaugrik az előzőre ha elrontod
majd megint balra és megint a felfele nyilat
Ki van találva én is elszórakoztam vele mire rájöttem 
-
shaft72
tag
Nálam zárfeltöréskor nem volt egyértelmű, hogy mit kell nyomni, de miután a felfelét nyomva zöldbe ér a pöcök, gyorsan balra gombot kell nyomni, és akkor mehetsz tovább következőre.
-
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem mert elakadtam a játékban, ott ahol egy poloskát kell tenni a szellőzőbe majd fel kell törni a zárat és kimenni az ajtón, na ez az az ami nem megy egyáltalán bárhogy próbálom, bill+egérrel tolom szóval gampad-el nem tudom megcsinálni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
CJ3
senior tag
Most már kezdem kapizsgálni a dolgokat, gyűjtögetek minden gyűjthetőt.
Egyébként az élet növeléséhez is ami kell, amikor imátkozik meg ilyen füstölőt gyújt
Azokat mutatja a térkép, csak ugyan olyan szürke de ha jobban zoom-oltok látható amúgy 
Az autó versenyeket ahol meg jelöli a térkép, azok mellé oda kell menni és a tuning verdákat el lehet tőlük lopni

-
Crytek
nagyúr
Acsi: achievement
A steam és pl az xbox is ezzel dijjazza a játékban elér eredményeidet.
Pl az egy "acsi" hogy fejleszd ki mind a 10 rendőr upgrade-et a játékban.
Na ebből van itt 50 db. A sima single végigjátszás mellett kb 22dbot kapsz, ha közben mást nem igen csinálsz.Utána ezekért plusszban ügyeskedhetsz ami sokszor nem olyan egyszerű!
Én 30 óra után vagyok 43/50-nél!És hogy ez mire jó? Kb semmire csak van!
-
Rabbitf_24
addikt
Nekem az év meglepetése volt a játék. 30 óra alatt végigtoltam, minden küldit megcsináltam. (Steamen 42 acsi megvan az 50ből). Az utcai versenyek hangulata..áááá
Imádtam. -
Viper26
nagyúr
Egy kis gameplay ma délutánról, eddig tetszik.

-
Kipróbáltam a gémet én is és nagyon bejön főleg a GTA feeling miatt na meg a grafika is állejtős minden maxon kivéve az AA hihghon fix 60FPS-el repeszt, very highon nagyon eszi a VGA-t úgy olyan 40-50 átlag fps-ek vannak.
Természetesen box kontrollerrel tolom.

-
Rexcor
őstag
Az mitől lehet hogy fraps szerint 50-60 Fps-el vagy még többel megy a játék, benchmark szerint 73 average fps-el de mégis olyan mintha akadna. Most kezdtem játszani és amikor először ültem motorra akkor játszhatatlan volt pedig azt írta 50 fps.
-
Bagira01
veterán
Lehet, de az utca embere kb egy rúgástól kidől. Lehet menni respect verekedni, de egy idő után unalmas. Kocsikázás se valami üdítő egy idő után. Másik dolog ami nem tetszett, a taxizás, nem lehet akárhova menni csak ahova engedi a térkép. Én valami hosszabb játéknak jobban örültem volna, alviág feje vagy valami, de így

-
CJ3
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Pfffffff Hát összedobnak egy jó játékot és állandó fegyvereket nem raknak bele....
Kik ezek

-
CJ3
senior tag
Most csináltam meg a Zárfeltörős küldetést. Mikor lesz már fegyverem benne?

Én csinálom a mellék küldiket is a Drog,hack,lecsapás dolgot akkor a Jude-os dolog nagyon tetszik majd lesek is térképet hogy a kis szobrok hol vannak még
mert úgy kapom a verekedéshez a combokat 
Lesz majj fegyverbolt is?Jah és még valami a 3D Opciot bekapcsoljam vagy ne? mert az most mire vonatkozik? Ha van 3D-tv vagy ez valami elmosodós dolog lenne?
Meg az Advanced beállításnál is van olyan hogy 3D valami 2db is a legalján
-
Crytek
nagyúr
Előhivod a mobilodat a játékon belül --> Social Club --> Felül kiválasztod a Mission részt és bal oldalon ott vannak a küldetések és újra tudod őket játszani.
Arra sajnos nem jöttem rá hogy ott a küldetések között hogyan kell válogatni nekem csak a legfelső indult el mivel azon volt a kijelőlés nyomtam az entert és ment.De ez a game legelső küldetése.Sajnos a többit nem tudtam kiválasztani pedig ki lehet.
Ha valaki rájön oda hogy kell bemenni hogy lehessen léptetni a küldetéseket kérem írja le mert a Triad szintem nekem sincs meg a 10-es!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Végigvittem a játékot de a Triad XP nem sikerült kimaxolnom (olyan 9,5 lehet kb) Van valami mód,hogy növeljem triad xp?Esetleg újra lehet játszani valamelyik missziót? -
ETOM
addikt
Nálam nappal akad összevissza meg elég low az FPS.
-
Nyle
csendes tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
De van olyan megtaposó.. a végén azt verem bele a wc-be

A védekezés pedig jobb click ha az enemy pirosan világít.. kb 2x ha bekapom az ütést.. a többit kivédtem.. olyankor csinál ilyen különleges mozdulatot. -
Crytek
nagyúr
Megvan az összes jármű! Viszont a ruhákkal valami nem jó
2x végigjártam az összes boltot amit jelez a térkép megvettem mindenhol mindent és azt jelzi hogy még 4 db hiányzik.
Nem értem hol van az a pár db ruha.A social clubbon belül hogyan lehet küldetést újrajátszani? (Mármint tudom hol)
Mert sehogy nem tudok váltani egyedül entert tudok nyomni de akkor csak a legfelső legeslő küldetést tudom újrajátszani.Már szétnyomtam mindent az egéren és a billentyűzeten de nem tudok missziót választani

Aki tudja kérem segítsen.
Triadnal kéne 10-es szintre fejlesztenem azért kéne a küldetéseket újrajátszani az acsik kimaxolásához kell!
-
-
7
addikt
Miért érzel késztetést arra, hogy beszólj? Amíg nem ismered a játékot, addig ez körülbelül a trollkodás kategóriája.
1: Igaz, hogy van hova fejlődnie, de ez a játék eleje, a későbiekre felkészítő kézitusák egyike. Talán az első lehetőség, amikor szabadabban próbálgathatja a játékos azt, amit a tutorialban láthatott, így aztán természetes, hogy kissé ügyetlen. Egy járni tanuló kisbabát sem nyerő megszólni, mert nem tud egyből futni...
2: A játékban nincsenek választható nehézségi fokok.
-
Nyle
csendes tag
Szerintem nagyon jó lett a játék

Combat Gameplay ha valakit érdekel
[link] -
Pubszon
veterán
Elég fasza game, pár napig el leszek vele.

Naponta csak pár küldetésre van időm. -
Bagira01
veterán
Na végigvittem a story részt, hát elég rövid játék volt
Még vannak mellékküldetések, de nem erre számítottam 
-
v!ct0y
veterán
Hát nem tudom eddig elég uncsi játék. Viszont a graf a faja. Szépen fut.
Meg mondjuk a verdákra is kellett volna egy kis fizika
-
krx21
nagyúr
Úgy veszem észre, nem használja az SLI-t...
Van valakinek ötlete? -
Neoteric
addikt
Kimaxolt graffal:
SLEEPING DOGS :: HD GAMEPLAY WITH HIGH RESOLUTION TEXTURE PACK -
dunc
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
(#38) dunc: winamp Grrrrrrrrrrrrrr
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomix24
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére

Pedig jobb ha megkeresed, mert ezt Xbox joyra tervezték
-
dunc
nagyúr
Lehet saját zenét hallgatni mint a GTA ba ?
-
Tomix24
addikt
A mentést hol találom? Mi az elérési út? Tudja valaki? Újra kell húznom a gépet..

-
Tomix24
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Xbox kontrollerrel tolom,mert a kombókat nehéz billel bevinni

De a joy-al frenetikus.
-
Bagira01
veterán
Lehet játszani vele, de mikor 15-en rád támadnak, késsel villával és a sima ütés sz@rt se ér csak ha valami kombót használnál akkor ki tud idegelni és abbahagyom. Batman játékokba is volt kombo, de ott nem éreztem ennyire túlbonyolítottnak. Nem egy fight night, hogy ez legyen a lényeg. A másik meg a kilométeres kocsikázások, akkor legalább csinálták volna élvezhetőre a vezetést, motorral még úgy ahogy, de autóval......
-
Bagira01
veterán
Nagyon jó játék, csak a fene sok kombót ember legyen aki fejbe tartja, 4 kattintás aztán lenyomva tart +f+space egymás után és társai nekem kicsit túl van bonyolítva.....
-
Norwich
tag
Valaki segítsen!

Tegnap kezdtem el játszani vele de amikor többen rámjönnek és valaki bepirosodik és rug vagy vmi nem tudom h mivel kell elkapni a lábát meg megakadályozni h betaláljon!Nemtudja valaki h az melyik gomb XBOX360 - as gamepadon?

-
csaba951
veterán
Élő szereplős trailer! Ezt nem lehet nem szeretni!

-
Bagira01
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az iránytás tényleg elég kaki billentyűzettel. Vannak érdekes kombók
Egy xbox 360 joy elkélne hozzá 
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem ugyanaz, a vsync belenyul a renderelesbe, szinkronizalja az kepet a monitor fuggoleges frissitesi frekijevel, az fps limiter meg csak siman korlatozza az erteket. V-sync okozhat input lagot is, nekem kesik tole az eger, nagyon utalom.
A pc-s iranyitas eleg erdekes lett, de en meg tudtan szokni. Mas kerdes, hogy valami bug miatt ha mar orak ota jatszol, akkor az input neha megbolondul, nem mozog az eger celzas kozben, vagy tudsz celozni, de loni nem. Egyszer az is elofordult, hogy az f es a shift gombok meghaltak, meg windowsban sem tudtam hasznalni oket rebootig.
-
Bagira01
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Itt van normal-al:

-
v!ct0y
veterán
Na látom ismét nem maradt tesztelő pc-re....
Egyébként mennyire van jól optimizálva ?
-
Bagira01
veterán
Nem lenne rossz játék grafikailag, jók az akciók is, de a mozgások nekem elég nehézkesnek tűnnek, a gépjárművek just cause effektussal küzdenek, illetve a kocsik valami nagyon gagyi automata váltóval vannak szerelve, egy förtelem ahogy mennek

-
atidzsiforc
őstag
Jol teszed.
-
nemaa
csendes tag
A videók alapján nagyon jó játéknak ígérkezik. A hatalmas város gyönyörűen, autentikusan meg van csinálva, rengeteg dolog megtalálható benne, ami egy ilyen open world-jellegű játékhoz kell, szóval én teszek vele egy próbát majd.
-
7
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Te legalább túljutsz a Loading screenen. Nekem ez eddig egyszer sikerült, 17-én hajnalban. Azóta jött 2 vagy 3 patch, és nemes egyszerűséggel nem tölt be a játék.

-
7
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nyúznám én is, de loading screennél folyamatosan elhasal a program, úgyhogy nálam jelen fázisában játszhatatlan. Kénytelen leszek várni a Square-re, hogy patchelje a problémát, mert jelen állás szerint rengeteg másik ember nem tud keresztülvergődni a problémán.
-
atidzsiforc
őstag
Na mivan, csak en nyuzom?

-
atidzsiforc
őstag
Belekezdtem tegnap este, nekem eddig nagyon tetszik. Eleg jo akciofilmes hangulata van, bejovos.
-
po1son
addikt
Hát engem ez a trailer nem nagyon győzött meg.
Azt hiszem számomra marad a SR3.
-
csaba951
veterán
Live stream a játékról. Sajnos nem PC, hanem XBOX360, de legalább megnézhetjük a játékmenetet.
Aki szerette a GTA IV-et, az szerintem ezt is fogja! Nagyon hasonló felépítésű a két játék, csak most egy ázsiai városban (Hong Kong) játszunk. Első ránézésre itt teljesen komolyra vették a figurát, nem láttam vicces társadalomkritikát, kikacsintásokat.
Ami tetszik:
* nagy a játéktér, sokáig tart mind a 4 kerületet végigjárni kocsival
* rengeteg melléküldetést lehet találni
* puszta kezes harc valami eszméletlen módon van kidolgozva
* az angolt kínai akcentussal beszélik, bár szerintem ez kicsit hangsúlyosabb is lehetneAmi nem tetszik:
* bal oldali közlekedés van, szerintem ez az emberek többségének nem fog bejönni. persze ez a valódi városban is így van, szóval nem igazi hiba.
* az autós üldözések furcsára sikerültek. az autók egy tégla rugalmasságával ütköznek egymásnak. gyakran fordulnak fel ellenfeleink, néha minden látható ok nélkül.
* a lőfegyveres harc is furcsa. (rendőrökkel zajló) lövöldözés közben fejbe lövik a karakterem. jól láthatóan kiloccsan egy darab a koponyájából. erre megigazítja a fején a baseball sapkát, és fut tovább...
* ha üldöznek a rendőrök, akkor a mini map közepe piros lesz, nem látható az alatta lévő terültet. minél magasabb a közözési szintünk, annál nagyobb darabot takar ki a piros kör. -
törölt tag
Jónak tűnik,lesz benne online mód?
-
GegeWarrior
senior tag
Pedig a játék elég korrektnek tűnik, főleg így uborkaszezon idején

-
Ryder62
őstag
Durván két hét a megjelenésig és még üres a topik. Nice!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd megint balra és megint a felfele nyilat
Azokat mutatja a térkép, csak ugyan olyan szürke de ha jobban zoom-oltok látható amúgy 

2x végigjártam az összes boltot amit jelez a térkép megvettem mindenhol mindent és azt jelzi hogy még 4 db hiányzik.

Még vannak mellékküldetések, de nem erre számítottam

Mindjárt elszomorítóbb a helyzet, mondjuk egy 3 éves kártyától nem annyira rossz