- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewsz #1034 üzenetére
jobb klikk a telepítőre -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban -> itt próbáld ki vista és xp módban is -> alkalmaz -> ok -> telepítés! / lehetőleg jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként!
lassú voltam, mert közben a tévén is bambultam...
-
sfdrakex
nagyúr
-
Miv
tag
válasz
Matthewsz #1010 üzenetére
Helló,
Nincs hozzá dokkoló.
Egyébként a 3 óra kevésnek tűnhet, de azt azért vedd figyelembe, hogy ez nem DECT-en, hanem wifin kommunikál, ami azért jóval intenzívebben szívja az akksit. Én éppen ezért is vettem olyan készüléket, amit mini usb-vel lehet tölteni, és egy hálózati usb töltővel folyamatosan a hálózaton van. Amikor telefonálnak, akkor persze lerántják és mászkálnak, ameddig bírja a router... ;) -
Miv
tag
válasz
Matthewsz #1008 üzenetére
Van, lentebb én is leírtam a tapasztalataimat. Bár nekem még sima wifis telefonom van, azóta már vannak sokkal profibb, dec-t es készülékek, sőt, olyanok is, amikbe a vezetékes telefont is be tudod kötni, és a kütyü eldönti, hogy skype vagy a vezetékes szolgáltatód felé indítja a hívást.
Nézz szét a skype.hu-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest