- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewsz #1034 üzenetére
jobb klikk a telepítőre -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban -> itt próbáld ki vista és xp módban is -> alkalmaz -> ok -> telepítés! / lehetőleg jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként!
lassú voltam, mert közben a tévén is bambultam...
-
sfdrakex
nagyúr
-
Miv
tag
válasz
Matthewsz #1010 üzenetére
Helló,
Nincs hozzá dokkoló.
Egyébként a 3 óra kevésnek tűnhet, de azt azért vedd figyelembe, hogy ez nem DECT-en, hanem wifin kommunikál, ami azért jóval intenzívebben szívja az akksit. Én éppen ezért is vettem olyan készüléket, amit mini usb-vel lehet tölteni, és egy hálózati usb töltővel folyamatosan a hálózaton van. Amikor telefonálnak, akkor persze lerántják és mászkálnak, ameddig bírja a router... ;) -
Miv
tag
válasz
Matthewsz #1008 üzenetére
Van, lentebb én is leírtam a tapasztalataimat. Bár nekem még sima wifis telefonom van, azóta már vannak sokkal profibb, dec-t es készülékek, sőt, olyanok is, amikbe a vezetékes telefont is be tudod kötni, és a kütyü eldönti, hogy skype vagy a vezetékes szolgáltatód felé indítja a hívást.
Nézz szét a skype.hu-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest