- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahinátor
tag
válasz
concret_hp #591 üzenetére
Hi!
Kiprobáltam, sima forint számláról lehetett utalni. A Skype egyenlegem fel töltöttem vele. A sms-t kiprobáltam, meg telefonáltam magyar vezetékes irányba.
Eddig ok.
Bye -
And
veterán
válasz
concret_hp #591 üzenetére
Már 2 éve fizettem be a minimális nettó 10 Eurót (még bankkártyával), és elég ritkán ugyan, de használom. Pozitívum, hogy az egyenleg itt is csak 1 évig él, de nem a feltöltéstől, hanem az utolsó SkypeOut hívástól számítva. Egyszer dobtak egy mailt is, hogy egy hónap múlva lejár, de egy hívás után ez rendeződött. A hívásdíjon kívül más havi v. éves díj nincsen, abból a kezdeti 10-ből még mindig van vagy 6 Euróm
.
A SkypeIn szolgáltatásnak van külön díja (negyedévre vagy évre), de magyarországi számot továbbra sem lehet vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest